Acıpayamlı vatandaştan tasarruflu soba

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2016 - 13:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayamlı vatandaştan tasarruflu soba

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayamlı vatandaştan tasarruflu soba

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde endüstriyel mutfak imalatı yapan Murat Ekinci, az yakıtla fazla alana ısı yayabilecek soba imal etti. Acıpayam Sanayi Sitesinde endüstriyel mutfak imalatı yapan 37 yaşındaki Murat Ekinci, sert geçen kış şartlarında az yakıtla daha fazla alana ısı yayabilecek soba imal etti. Soğuk kış günlerinde 400 metrekarelik iş yerini bu sobayla ısıtmayı başaran Ekinci, cami ve kahvehaneler ile büyük iş yerlerine de fanlı Acıpayam sobası satışı yaptı. Ekinci, fanlı sobanın, daha geniş alanları kolaylıkla ısıtması dolayısıyla büyük rağbet gördüğünü söyledi. Sobanın 2 bin TL´den satıldığını ve çok büyük alanları rahatlıkla ısıtabildiğini söyleyen Ekinci, "Acıpayam sobası kendi üretimimdir. Fanla destek alan bir sobadır. Soba, kömür, odun gibi katı yakıt yakmaktadır. Genellikle satışlarımız büyük iş yerlerine, kahvehanelere ve camilere yapılıyor. Çalıştığı zaman en az 5 metreye kadar sıcak hava veriyor. Çok tasarruflu bir sobadır. Bir soba yakıtı kadar odun ya da kömür tüketir, fan çalıştığı zaman geniş alanları ısıtması amacıyla ürettik. Alan olarak yaklaşık 400 metrekareyi rahatlıkla ısıtabilmektedir. Sobaya Acıpayam sobası ismini verdim" dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayamlı vatandaştan tasarruflu soba

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde endüstriyel mutfak imalatı yapan Murat Ekinci, az yakıtla fazla alana ısı yayabilecek soba imal etti.


Acıpayam Sanayi Sitesinde endüstriyel mutfak imalatı yapan 37 yaşındaki Murat Ekinci, sert geçen kış şartlarında az yakıtla daha fazla alana ısı yayabilecek soba imal etti. Soğuk kış günlerinde 400 metrekarelik iş yerini bu sobayla ısıtmayı başaran Ekinci, cami ve kahvehaneler ile büyük iş yerlerine de fanlı Acıpayam sobası satışı yaptı. Ekinci, fanlı sobanın, daha geniş alanları kolaylıkla ısıtması dolayısıyla büyük rağbet gördüğünü söyledi.


Sobanın 2 bin TL´den satıldığını ve çok büyük alanları rahatlıkla ısıtabildiğini söyleyen Ekinci, "Acıpayam sobası kendi üretimimdir. Fanla destek alan bir sobadır. Soba, kömür, odun gibi katı yakıt yakmaktadır. Genellikle satışlarımız büyük iş yerlerine, kahvehanelere ve camilere yapılıyor. Çalıştığı zaman en az 5 metreye kadar sıcak hava veriyor. Çok tasarruflu bir sobadır. Bir soba yakıtı kadar odun ya da kömür tüketir, fan çalıştığı zaman geniş alanları ısıtması amacıyla ürettik. Alan olarak yaklaşık 400 metrekareyi rahatlıkla ısıtabilmektedir. Sobaya Acıpayam sobası ismini verdim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.