Acıpayamlı Yaralı Polis Şehit Oldu

ASAYİŞ 02.08.2016 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Acıpayamlı Yaralı Polis Şehit Oldu

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayamlı Yaralı Polis Şehit Oldu

Bingöl'de özel harekat polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler, bombalı aracı infilak ettirmesi sonucu 6 polis şehit olmuş 4 poliste yaralanmıştı. Yaralı polislerden Denizlili polis memuru Osman Eray Kandemir bu sabah şehit oldu   Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Acıpayam'lı Osman Eray Kandemir yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada sabah saatlerinde şehit oldu. Ailesinin Ankara'da yaşadığı belirtilen Osman Eray Kandemir'in cenazesininde Ankara'ya defnedilip defnedilmeyeceği hakkında kesin bir bilgi henüz bulunmamakta. Kandemir çifttinin yaklaşık iki hafta önce yeni bir bebekleri olduğu belirtildi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayamlı Yaralı Polis Şehit Oldu

Bingöl'de özel harekat polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler, bombalı aracı infilak ettirmesi sonucu 6 polis şehit olmuş 4 poliste yaralanmıştı. Yaralı polislerden Denizlili polis memuru Osman Eray Kandemir bu sabah şehit oldu

 

Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Acıpayam'lı Osman Eray Kandemir yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada sabah saatlerinde şehit oldu.

Ailesinin Ankara'da yaşadığı belirtilen Osman Eray Kandemir'in cenazesininde Ankara'ya defnedilip defnedilmeyeceği hakkında kesin bir bilgi henüz bulunmamakta. Kandemir çifttinin yaklaşık iki hafta önce yeni bir bebekleri olduğu belirtildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.