Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den Cezaevleri açıklaması: Koronavirüs vakası yok!

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2020 - 14:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den Cezaevleri açıklaması: Koronavirüs vakası yok!

Adalet hizmetlerinde koronavirüs salgınına yönelik alınacak tedbirlerle ilgili düzenlene ikinci koordinasyon toplantısından sonra konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Tekrar ediyorum ki cezaevlerinde pozitif bir vakaya rastlanmamıştır" dedi. Adliyelerde nöbet sistemine geçildiğini açıklayan Gül, noterlerin de nöbetleşe hizmet vereceğini duyurdu.   Adalet hizmetlerinde koronavirüse yönelik alınacak tedbirlerle ilgili Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün başkanlığında ikinci koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.   Bakan Gül'ün açıklamasından satır başları şöyle: Telefonla görüş ikiye çıkarıldı "Tekrar ediyorum ki cezaevlerinde pozitif bir vakaya rastlanmamıştır. Ertelenen görüş ve ziyaret hakları saklıdır. Telefonla görüşme hakları da birden ikiye çıkarıldı. Haciz işlemleri 30 Hazirana kadar ertelendi   Davalar UYAP üzerinden bildiriliyor. Haciz işlemleri 30 Haziran'a kadar Cumhurbaşkanımızın isteği ile ertelendi.   Tedbiri ihlal suçtur Hastalık belirtisi olan vatandaşlarımızın izolasyonu zorunludur. Bu tedbiri ihlal eylemi suçtur. Noterler de dönüşümlü hizmete geçiyor Adliyelerde, bölge adliye mahkemelerinde adli hizmetlerin yeteri kadar hakim ve savcı ile yürütüleceği şekilde nöbet sistemine geçildi. Noterler de yarından itibaren nöbet sistemine geçecek. Noterliklerde bir gün tek, bir gün çift noterliklerin çalışması sistemine geçildi. Burada da dönüşümlü olarak hizmet verilecek. Acil olmayan hiçbir işlem için noterlere gitmeyelim.

Adalet hizmetlerinde koronavirüs salgınına yönelik alınacak tedbirlerle ilgili düzenlene ikinci koordinasyon toplantısından sonra konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Tekrar ediyorum ki cezaevlerinde pozitif bir vakaya rastlanmamıştır" dedi. Adliyelerde nöbet sistemine geçildiğini açıklayan Gül, noterlerin de nöbetleşe hizmet vereceğini duyurdu.

 

Adalet hizmetlerinde koronavirüse yönelik alınacak tedbirlerle ilgili Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün başkanlığında ikinci koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

 


Bakan Gül'ün açıklamasından satır başları şöyle:

Telefonla görüş ikiye çıkarıldı
"Tekrar ediyorum ki cezaevlerinde pozitif bir vakaya rastlanmamıştır. Ertelenen görüş ve ziyaret hakları saklıdır. Telefonla görüşme hakları da birden ikiye çıkarıldı.


Haciz işlemleri 30 Hazirana kadar ertelendi

 

Davalar UYAP üzerinden bildiriliyor. Haciz işlemleri 30 Haziran'a kadar Cumhurbaşkanımızın isteği ile ertelendi.

 

Tedbiri ihlal suçtur

Hastalık belirtisi olan vatandaşlarımızın izolasyonu zorunludur. Bu tedbiri ihlal eylemi suçtur.

Noterler de dönüşümlü hizmete geçiyor Adliyelerde, bölge adliye mahkemelerinde adli hizmetlerin yeteri kadar hakim ve savcı ile yürütüleceği şekilde nöbet sistemine geçildi. Noterler de yarından itibaren nöbet sistemine geçecek. Noterliklerde bir gün tek, bir gün çift noterliklerin çalışması sistemine geçildi. Burada da dönüşümlü olarak hizmet verilecek. Acil olmayan hiçbir işlem için noterlere gitmeyelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.