ADAM OLMAZ MI, SERİNHİSAR?

DİĞER 16.05.2017 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

ADAM OLMAZ MI, SERİNHİSAR?

Bundan 3 sene önce kararımı vermiş arkadaşların bütün ısrarlarına rağmen bavulumu toplamıştım…. Farkındaydım bildiğim ve savunduğum tek şey “burası adam olmaz” idi… haklılığımı savunurcasına birkaç olay ile örnek verirken arkadaşlar “kaçma el ele veririz kimsenin yapamadığını yaparız “ diyorlardı… Savaşamazdım, savaşmakta istemedim… Nefesimi kesmek istercesine beni bunaltan doğduğum yer; Serinhisar, fikirlerimi, yapmak istediklerimin her daim karşısında oldu… Tek çare kaçmaktı ki bunu da yaptım.   Ne kadar uzak olursam olayım hiçbir bağımı koparmadım aksine olumlu olumsuz her şeyi izlemeye özen gösteriyor idim, hala da öyle…  Serinhisar…  en büyük zincirlerini bence CHP başkanlığından kurtularak yaptı…  Yeni Başkan Sayın KOBAŞ başkanlığını adapte sağlaması 1 – 1,5 sene aldı (doğaladır) çünkü işi oldukça zor… Geçmişteki kara lekeleri silip yepyeni bir düzen kurmaya çalışmak kolay olmasa gerek…   Aklımda hep şu fikir vardı; YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Bundan 3 sene önce kararımı vermiş arkadaşların bütün ısrarlarına rağmen bavulumu toplamıştım…. Farkındaydım bildiğim ve savunduğum tek şey “burası adam olmaz” idi… haklılığımı savunurcasına birkaç olay ile örnek verirken arkadaşlar “kaçma el ele veririz kimsenin yapamadığını yaparız “ diyorlardı… Savaşamazdım, savaşmakta istemedim… Nefesimi kesmek istercesine beni bunaltan doğduğum yer; Serinhisar, fikirlerimi, yapmak istediklerimin her daim karşısında oldu… Tek çare kaçmaktı ki bunu da yaptım.

 

Ne kadar uzak olursam olayım hiçbir bağımı koparmadım aksine olumlu olumsuz her şeyi izlemeye özen gösteriyor idim, hala da öyle…  Serinhisar…  en büyük zincirlerini bence CHP başkanlığından kurtularak yaptı…  Yeni Başkan Sayın KOBAŞ başkanlığını adapte sağlaması 1 – 1,5 sene aldı (doğaladır) çünkü işi oldukça zor… Geçmişteki kara lekeleri silip yepyeni bir düzen kurmaya çalışmak kolay olmasa gerek…

 

Aklımda hep şu fikir vardı;

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.