Adem Süpçin'den teşekkür mesajı

SİYASET 02.10.2018 - 15:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Adem Süpçin'den teşekkür mesajı

İYİ Parti'de ilçe belediye başkanlarının atanması sonucu, partinin kurucu ilçe başkanlarından eski Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin, teşekkür mesajı yayınladı. Süpçin; "Daha Yeni Başlıyoruz" dedi.   Partinin kuruluş döneminde Pamukkale İlçe Başkanlığı görevini sürdüren ve 24 Haziran seçimleri sonrası Genel Merkez tarafından tüm il ve ilçe başkanlarının istifasının istemesi üzerine ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Süpçin'nin, yerine bir başkası atandı. Atamalar sonrası yazılı bir açıklama yapan Adem süpçin, "Gözlerimdeki katarakt nedeniyle ilk ameliyatım başarıyla geçmiş olup, geçmiş olsun dileklerini eksik etmeyen herkese, tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Artık herşey daha net.   Bu arada (1 aylık bir istişari süreçten sonra) atanan tüm ilçe başkanlarını ve Pamukkale yeni ilçe başkanı meslektaşıma; yeni yönetimlerde görev alacak arkadaşlara da başarılar diliyorum.   Kurucu ilçe başkanı olarak atanmam ve kongremizden sonra görev sürem boyunca şahsıma sabırla destek olan eşime, hiç bir zaman yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarıma, mahalle teşkilatlarımıza, sandık görevlileri ve müşahitlerimize, tüm üyelerimize, genel merkezimize, milletvekilimize, il yönetimimize teşekkür ediyorum.   Biz idealist duygularla bu bayrağı aldık ve onu Pamukkale'de belli bir yüksekliğe bıraktık. Kimsenin kuşkusu olmasın ki bundan sonra hedefimiz ve ideallerimiz daha büyük olacaktır. Biz zaten bizim olan yönetimleri, belediyeleri, milletvekilliklerini ve cumhurbaşkanlığını alacağız.İlkelerimizi töremiz ve inancımız belirler. Tanrı Türk'ü koruyacaktır..." dedi.

İYİ Parti'de ilçe belediye başkanlarının atanması sonucu, partinin kurucu ilçe başkanlarından eski Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin, teşekkür mesajı yayınladı. Süpçin; "Daha Yeni Başlıyoruz" dedi.

 

Partinin kuruluş döneminde Pamukkale İlçe Başkanlığı görevini sürdüren ve 24 Haziran seçimleri sonrası Genel Merkez tarafından tüm il ve ilçe başkanlarının istifasının istemesi üzerine ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Süpçin'nin, yerine bir başkası atandı. Atamalar sonrası yazılı bir açıklama yapan Adem süpçin, "Gözlerimdeki katarakt nedeniyle ilk ameliyatım başarıyla geçmiş olup, geçmiş olsun dileklerini eksik etmeyen herkese, tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Artık herşey daha net.

 

Bu arada (1 aylık bir istişari süreçten sonra) atanan tüm ilçe başkanlarını ve Pamukkale yeni ilçe başkanı meslektaşıma; yeni yönetimlerde görev alacak arkadaşlara da başarılar diliyorum.

 

Kurucu ilçe başkanı olarak atanmam ve kongremizden sonra görev sürem boyunca şahsıma sabırla destek olan eşime, hiç bir zaman yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarıma, mahalle teşkilatlarımıza, sandık görevlileri ve müşahitlerimize, tüm üyelerimize, genel merkezimize, milletvekilimize, il yönetimimize teşekkür ediyorum.

 

Biz idealist duygularla bu bayrağı aldık ve onu Pamukkale'de belli bir yüksekliğe bıraktık. Kimsenin kuşkusu olmasın ki bundan sonra hedefimiz ve ideallerimiz daha büyük olacaktır. Biz zaten bizim olan yönetimleri, belediyeleri, milletvekilliklerini ve cumhurbaşkanlığını alacağız.İlkelerimizi töremiz ve inancımız belirler. Tanrı Türk'ü koruyacaktır..." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.