Adem Süpçin Pamukkale İlçesi'ne yeniden aday!

SİYASET 04.01.2020 - 15:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Adem Süpçin Pamukkale İlçesi'ne yeniden aday!

İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı Adem Süpçin Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında Pamukkale İlçe Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı.   Süpçin, yaptığı açıklamada; "Değerli katılımcılar sizlerin de takip ettiği siyasi partiler kongre sürecine girmiş bulunmaktadırlar. Türk siyasi hareketine İyilik hareketi olarak girmiş, milliyetçiliği ekonomik ve sosyal tüm alanlara yaymayı, Atatürk’ün izinde çağdaş medeniyet seviyesini geçmeyi hedeflemiş, ülkemizin tüm insanlarının refahını hedef almış partimizin kongre süreci de başlamış bulunmaktadır. Bugün bu kongre sürecinde İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı’na adaylığımızı açıklamak üzere huzurlarınızdayım." dedi.   Niçin Aday olduk? Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başlattığı hak arama mücadelesine, onun inacını ve heyecanını paylaşarak kötü yönetilen Türkiye’nin bu gidişatına itiraz ederek yıllarca omuz omuza mücadele ettiğimiz yapıdan ve mensubu olmaktan onur duyduğum Türk Ocakları Denizli Şube Başkanlığı görevimden büyüklerimizin onayıyla ayrılarak milletvekilimiz kurucu il başkanımız sayın Yasin Öztürk’ün başkanlığında Pamukkale İlçe teşkilatı olarak göreve başladık.”dedi.   Yalnızca seçim zamanları ve kongre zamanları değil sürekli sahada olmak için, sadece partililerimizin değil tüm halkımızın derdiyle dertlenip sevinçlerine ortak olmak için,  üyelerimizin daveti Allah’ın izniyle Merkezefendi ilçemizde olduğu gibi Pamukkalemizi de belediye meclisimizle birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi’nin esaretinden kurtaracağız. Bu düşüncelerle partimizin girdiği kongre sürecinde yönetimlere talip olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Ayrıca kongre sürecimizin son derece demokratik, hukuka uygun ve tüm adayların eşit yarışabileceği bir süreç olmasını, delege seçimlerimizin mümkünse mahallelerde üyelerimizin ayağına giderek gerçekleştirilmesini ve aynı zamanda kongreye katılımın azami seviyede tutulması için gayret gösterilmesini temenni ediyorum.   Siyaset fedakarlıktır. Siyaset istişare etmektir. Siyaset milletini ve halkını çok sevmektir. Milletimizi seviyoruz, ortak akılı hak ve adalet yolunda İyilik hareketinde yöntem olarak benimsiyoruz. Partimizin ve hareketimizin dününde vardık, bugün yine varız ve yarın yine olacağız! İlahi adalet yerini bulacak! Pamukkale İYİ olacak!" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı Adem Süpçin Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında Pamukkale İlçe Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı.

 

Süpçin, yaptığı açıklamada; "Değerli katılımcılar sizlerin de takip ettiği siyasi partiler kongre sürecine girmiş bulunmaktadırlar. Türk siyasi hareketine İyilik hareketi olarak girmiş, milliyetçiliği ekonomik ve sosyal tüm alanlara yaymayı, Atatürk’ün izinde çağdaş medeniyet seviyesini geçmeyi hedeflemiş, ülkemizin tüm insanlarının refahını hedef almış partimizin kongre süreci de başlamış bulunmaktadır. Bugün bu kongre sürecinde İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı’na adaylığımızı açıklamak üzere huzurlarınızdayım." dedi.

 

Niçin Aday olduk?

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başlattığı hak arama mücadelesine, onun inacını ve heyecanını paylaşarak kötü yönetilen Türkiye’nin bu gidişatına itiraz ederek yıllarca omuz omuza mücadele ettiğimiz yapıdan ve mensubu olmaktan onur duyduğum Türk Ocakları Denizli Şube Başkanlığı görevimden büyüklerimizin onayıyla ayrılarak milletvekilimiz kurucu il başkanımız sayın Yasin Öztürk’ün başkanlığında Pamukkale İlçe teşkilatı olarak göreve başladık.”dedi.

 

Yalnızca seçim zamanları ve kongre zamanları değil sürekli sahada olmak için, sadece partililerimizin değil tüm halkımızın derdiyle dertlenip sevinçlerine ortak olmak için,  üyelerimizin daveti Allah’ın izniyle Merkezefendi ilçemizde olduğu gibi Pamukkalemizi de belediye meclisimizle birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi’nin esaretinden kurtaracağız. Bu düşüncelerle partimizin girdiği kongre sürecinde yönetimlere talip olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Ayrıca kongre sürecimizin son derece demokratik, hukuka uygun ve tüm adayların eşit yarışabileceği bir süreç olmasını, delege seçimlerimizin mümkünse mahallelerde üyelerimizin ayağına giderek gerçekleştirilmesini ve aynı zamanda kongreye katılımın azami seviyede tutulması için gayret gösterilmesini temenni ediyorum.

 

Siyaset fedakarlıktır. Siyaset istişare etmektir. Siyaset milletini ve halkını çok sevmektir. Milletimizi seviyoruz, ortak akılı hak ve adalet yolunda İyilik hareketinde yöntem olarak benimsiyoruz. Partimizin ve hareketimizin dününde vardık, bugün yine varız ve yarın yine olacağız! İlahi adalet yerini bulacak! Pamukkale İYİ olacak!" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.