Adliyede tutuklu sayısı artıyor

ASAYİŞ 31.08.2016 - 11:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Adliyede tutuklu sayısı artıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Adliyede tutuklu sayısı artıyor

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında yutuklanmalar devam ediyor. Adliye’de yürütülen soruşturmada 7 mübaşir ve zabıt katibi tutuklandı.   Denizli'de 15 Temmuz darbe girişiminde sonrasında FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında başlatılan operasyonlar yeni tutuklamalar var. Cumhuriyet Savcılığı gözaltına alınan ve Tutuksuz yargılanmak için serbest bırakılan 32 zabıt katibi ve mübaşir için itirazda bulundu. İtiraz üzerine gözaltına alınan 7 mübaşir ve zabıt katip hakkında tutuklama kararı verildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Adliyede tutuklu sayısı artıyor

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında yutuklanmalar devam ediyor. Adliye’de yürütülen soruşturmada 7 mübaşir ve zabıt katibi tutuklandı.

 

Denizli'de 15 Temmuz darbe girişiminde sonrasında FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında başlatılan operasyonlar yeni tutuklamalar var. Cumhuriyet Savcılığı gözaltına alınan ve Tutuksuz yargılanmak için serbest bırakılan 32 zabıt katibi ve mübaşir için itirazda bulundu. İtiraz üzerine gözaltına alınan 7 mübaşir ve zabıt katip hakkında tutuklama kararı verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.