AFAD'dan Denizli için kuvvetli fırtına uyarısı!

DENİZLİ 24.01.2021 - 12:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

AFAD'dan Denizli için kuvvetli fırtına uyarısı!

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı 5 ila 10 derece arası değişirken hava çok bulutlu yer yer yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Denizli AFAD yarın için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.   Denizli AFAD’dan yapılan açıklamada;” İlimizde kuvvetli fırtına 25.01.2021 saat: 02:00 ile 23:00 arasında 60-90 km/sa. beklendiğinden ulaşımda aksamalar soba ve doğalgaz zehirlenmeleri, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır” uyarısında bulundu.     Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Kıyı Ege’den başlayarak yarın (Pazartesi) Ege, Marmara, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Batı Karadeniz’de güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-90 km/sa, yüksek kesimlerde 90-120 km/sa) bekleniyor. Yarın akşam saatlerinde Kıyı Ege’den başlayarak zamanla diğer bölgelerde de fırtınanın etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır ifadeleri yer aldı.   Yağışlı bir haftanın beklendiği Denizli'de 5 günlük ghava raporu ise şöyle;      

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı 5 ila 10 derece arası değişirken hava çok bulutlu yer yer yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Denizli AFAD yarın için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

 

Denizli AFAD’dan yapılan açıklamada;” İlimizde kuvvetli fırtına 25.01.2021 saat: 02:00 ile 23:00 arasında 60-90 km/sa. beklendiğinden ulaşımda aksamalar soba ve doğalgaz zehirlenmeleri, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır” uyarısında bulundu.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Kıyı Ege’den başlayarak yarın (Pazartesi) Ege, Marmara, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Batı Karadeniz’de güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-90 km/sa, yüksek kesimlerde 90-120 km/sa) bekleniyor. Yarın akşam saatlerinde Kıyı Ege’den başlayarak zamanla diğer bölgelerde de fırtınanın etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır ifadeleri yer aldı.

 

Yağışlı bir haftanın beklendiği Denizli'de 5 günlük ghava raporu ise şöyle;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.