AFAD Deprem Simülasyonu Tırı Denizli'de!

DENİZLİ 15.10.2018 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AFAD Deprem Simülasyonu Tırı Denizli'de!

AFAD Deprem Simülasyonu Tırı, depremde nasıl davranılacağı neler yapılması gerektiği konusunda uzmanlar eşliğinde 3 gün boyunca Denizli’de vatandaşlarla buluşacak.   Deprem esnasında doğru davranış şekillerinin neler olduğu, uzmanlar tarafından uygulamalı olarak  anlatılması ve depremlere farkındalık kazandırmak amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) Deprem Simülasyonu Tırı 16-17-18 Ekim tarihlerinde Denizlili vatandaşlara hizmet verecek.   Afet bilincinin geliştirilmesi için her yaştan katılımcıya depremlere nasıl davranılacağı, deprem öncesi, deprem sırası ve sonrasında neler yapılması gerektiği konusunda uzmanlar tarafından bilgiler verilecek.   Deprem Simülasyonu Tırı 3 gün boyunca Gazi İlkokulu karşısındaki otopark yanında vatandaşlara uygulamalı bilgiler verecek.

AFAD Deprem Simülasyonu Tırı, depremde nasıl davranılacağı neler yapılması gerektiği konusunda uzmanlar eşliğinde 3 gün boyunca Denizli’de vatandaşlarla buluşacak.

 

Deprem esnasında doğru davranış şekillerinin neler olduğu, uzmanlar tarafından uygulamalı olarak  anlatılması ve depremlere farkındalık kazandırmak amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) Deprem Simülasyonu Tırı 16-17-18 Ekim tarihlerinde Denizlili vatandaşlara hizmet verecek.

 

Afet bilincinin geliştirilmesi için her yaştan katılımcıya depremlere nasıl davranılacağı, deprem öncesi, deprem sırası ve sonrasında neler yapılması gerektiği konusunda uzmanlar tarafından bilgiler verilecek.

 

Deprem Simülasyonu Tırı 3 gün boyunca Gazi İlkokulu karşısındaki otopark yanında vatandaşlara uygulamalı bilgiler verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.