Afjet Afyonspor Abalı Denizlispor Maç Sonucu 17 Mart 2019

SPOR 17.03.2019 - 15:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Afjet Afyonspor Abalı Denizlispor Maç Sonucu 17 Mart 2019

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında zirve yarışı veren Denizlispor deplasmanda Afjet Afyonspor'a konuk oldu. Karşılaşma saat 13.30'da Atilla Karaoğlan'ın düdüğü ile Afyon Kocatepe Stadında karşılaşma başladı ve beIN SPORTS MAX 1'den canlı olarak naklen yayınlandı.     Abalı Denizlispor deplasmanda, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Afyonspor sahasında liderlik mücadelesi veren Denizlispor'u konuk etti. Büyük çekişmelere sahne olan  bu maç Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında Afjet Afyonspor, Denizlispor karşılaşmanın ilk yarısında 3-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıda ise Denizlispor ataklarıyla Afjet Afyonspor'a baskı yapmasıyla birlikte ,,,,,, ile galip geldi.     "ARKA ARKAYA DENİZLİSPOR'DAN GOL SEVİNCİ" Afjet Afyonspor ile Denizlispor maçının ilk yarısında  24. dakikada Ziya Alkurt'un vuruşuyla top filelerle buluştu. Denizlispor Afjet Afyonspor karşısında 1-0 öne geçti. Afjet Afyonspor  golden sonra etkisini arttırmaya başladı. Etkili gelen Afjet Afyonspor karşılaşmanın 34. dakikasında köşe vuruşunu iyi değerlendirmeyen Afyonspor kendi sahasında gol atma şansını kaçırdı. Denizlispor ilk yarının 36. dakikasında Mehmet Akyüz'ün asistliği sayesinde Recep Niyaz bir vuruş ile topu filelerle buluşturdu. İlk yarı uzun bir çekişmenin ardından Denizlispor'un 2-0 üstünlüğü ile ilk yarı hakem'in düdüğü ile bitti. Afjet Afyonspor ile Denizlispor maçının ikinci yarısında ise 67. dakikada Oltan Karakullukçu'nun golü ile maçın durumu 3-1 oldu. Denizlispor liderliğini sürürken evine 3 gol ile dönüyor.  

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında zirve yarışı veren Denizlispor deplasmanda Afjet Afyonspor'a konuk oldu. Karşılaşma saat 13.30'da Atilla Karaoğlan'ın düdüğü ile Afyon Kocatepe Stadında karşılaşma başladı ve beIN SPORTS MAX 1'den canlı olarak naklen yayınlandı.

 

 

Abalı Denizlispor deplasmanda, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Afyonspor sahasında liderlik mücadelesi veren Denizlispor'u konuk etti. Büyük çekişmelere sahne olan  bu maç Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında Afjet Afyonspor, Denizlispor karşılaşmanın ilk yarısında 3-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıda ise Denizlispor ataklarıyla Afjet Afyonspor'a baskı yapmasıyla birlikte ,,,,,, ile galip geldi.

 

 

"ARKA ARKAYA DENİZLİSPOR'DAN GOL SEVİNCİ"

Afjet Afyonspor ile Denizlispor maçının ilk yarısında  24. dakikada Ziya Alkurt'un vuruşuyla top filelerle buluştu. Denizlispor Afjet Afyonspor karşısında 1-0 öne geçti. Afjet Afyonspor  golden sonra etkisini arttırmaya başladı. Etkili gelen Afjet Afyonspor karşılaşmanın 34. dakikasında köşe vuruşunu iyi değerlendirmeyen Afyonspor kendi sahasında gol atma şansını kaçırdı. Denizlispor ilk yarının 36. dakikasında Mehmet Akyüz'ün asistliği sayesinde Recep Niyaz bir vuruş ile topu filelerle buluşturdu. İlk yarı uzun bir çekişmenin ardından Denizlispor'un 2-0 üstünlüğü ile ilk yarı hakem'in düdüğü ile bitti.

Afjet Afyonspor ile Denizlispor maçının ikinci yarısında ise 67. dakikada Oltan Karakullukçu'nun golü ile maçın durumu 3-1 oldu. Denizlispor liderliğini sürürken evine 3 gol ile dönüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.