AGD “15 Temmuz Herhangi Bir Tarih Değildir”

GÜNDEM 16.07.2019 - 09:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AGD “15 Temmuz Herhangi Bir Tarih Değildir”

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Mesajda şu ifadelere yer verildi; Bugün günlerden Ülkemize karşı yapılan işgal girişiminin yıldönümü. Aynı zamanda tarihte bugün Haçlıların Kudüs'ü işgali. Bizim açımızdan “15 Temmuz herhangi bir tarih değildir. 15 Temmuz 1099 tarihi birinci haçlı seferi neticesinde Kudüs’ü işgal ettiği tarihtir. Siyonizm bu tarihlerini çok planlı bir şekilde organize eder. Emperyalizmin kuklaları değişir amacı değişmez, ancak inançlı milletimiz Allah’ın yardımıyla bütün oyunları bozacak ferasete sahiptir. Bu vesileyle 15 Temmuz emperyalist hain darbe girişiminin yıldönümünde Şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz.”    Ülkemizde ve İlk Kıblemiz Mescid-i Aksa’da, Kudüs’de şehitler vermeye devam ediyoruz. Herkes şunu bilmelidir ki Kudüs'e, Mescid-i Aksa'ya kim hakim olursa dünyaya o hakim olur. Nasıl ki Hz Ömer, Selahaddin Eyyubi Kudüs'ü feth ederek, İnsanlığa saadet getirmişse bizlerde Terör devleti siyonist İsrail'in İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı, Kudüs'ü işgal etmesine izin vermemeliyiz. Her Müslüman kardeşimizin bir Kudüs davası olmalıdır. 15 Temmuzda Ülkemize karşı yapılmak istenenle, Kudüs'e karşı yapılmak istenen arasında hiçbir fark yoktur.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Mesajda şu ifadelere yer verildi; Bugün günlerden Ülkemize karşı yapılan işgal girişiminin yıldönümü. Aynı zamanda tarihte bugün Haçlıların Kudüs'ü işgali. Bizim açımızdan “15 Temmuz herhangi bir tarih değildir. 15 Temmuz 1099 tarihi birinci haçlı seferi neticesinde Kudüs’ü işgal ettiği tarihtir. Siyonizm bu tarihlerini çok planlı bir şekilde organize eder. Emperyalizmin kuklaları değişir amacı değişmez, ancak inançlı milletimiz Allah’ın yardımıyla bütün oyunları bozacak ferasete sahiptir. Bu vesileyle 15 Temmuz emperyalist hain darbe girişiminin yıldönümünde Şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz.” 

 

Ülkemizde ve İlk Kıblemiz Mescid-i Aksa’da, Kudüs’de şehitler vermeye devam ediyoruz. Herkes şunu bilmelidir ki Kudüs'e, Mescid-i Aksa'ya kim hakim olursa dünyaya o hakim olur. Nasıl ki Hz Ömer, Selahaddin Eyyubi Kudüs'ü feth ederek, İnsanlığa saadet getirmişse bizlerde Terör devleti siyonist İsrail'in İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı, Kudüs'ü işgal etmesine izin vermemeliyiz. Her Müslüman kardeşimizin bir Kudüs davası olmalıdır. 15 Temmuzda Ülkemize karşı yapılmak istenenle, Kudüs'e karşı yapılmak istenen arasında hiçbir fark yoktur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.