AGD Bediüzzaman Said Nursi'yi Vefatının Sene-i Devriyesinde Unutmadı

GÜNDEM 23.03.2020 - 17:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD Bediüzzaman Said Nursi'yi Vefatının Sene-i Devriyesinde Unutmadı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Vefatı'nın sene-i devriyesinde Bediüzzaman Said Nursi’yi unutmadı.   AGD, sosyal medya hesabında paylaşımlar yaparak Bediüzzaman Said Nursi’yi andı. AGD’nin sosyal medya hesabında Bediüzzaman hakkında şu ifadelere yer verildi; "Saçlarım kadar başım olsa HAK yoluna olsun feda" diyen,"Şu istikbal inkilabadi içinde en gür seda İslam'ın sedası olacaktır" diye Hakkı haykıran İslam düşmanlarının her türlü saldırı ve zulmüne uğrayan ama hiç taviz vermeyen Büyük Mücahid ve Alim Bediüzzaman Said Nursi'yi vefat yıl dönümünde rahmetle yad ediyoruz. 23 Mart 1960 yılında vefat eden Üstad Bediüzzaman Said Nursi'nin şu sözleri hafızalardan silinmiyor, " Bizler muhabbet fedaileriyiz husûmete vaktimiz yoktur."     Allah demenin, ahlaktan bahsetmenin yasaklandığı bir zamanda kalemiyle İslam'a yol açan, eserleriyle materyalizme ağır darbeler indiren Üstad Said Nursi Hazretlerini rahmetle yâd ediyoruz.      

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Vefatı'nın sene-i devriyesinde Bediüzzaman Said Nursi’yi unutmadı.

 

AGD, sosyal medya hesabında paylaşımlar yaparak Bediüzzaman Said Nursi’yi andı. AGD’nin sosyal medya hesabında Bediüzzaman hakkında şu ifadelere yer verildi; "Saçlarım kadar başım olsa HAK yoluna olsun feda" diyen,"Şu istikbal inkilabadi içinde en gür seda İslam'ın sedası olacaktır" diye Hakkı haykıran İslam düşmanlarının her türlü saldırı ve zulmüne uğrayan ama hiç taviz vermeyen Büyük Mücahid ve Alim Bediüzzaman Said Nursi'yi vefat yıl dönümünde rahmetle yad ediyoruz. 23 Mart 1960 yılında vefat eden Üstad Bediüzzaman Said Nursi'nin şu sözleri hafızalardan silinmiyor, " Bizler muhabbet fedaileriyiz husûmete vaktimiz yoktur."

 

 

Allah demenin, ahlaktan bahsetmenin yasaklandığı bir zamanda kalemiyle İslam'a yol açan, eserleriyle materyalizme ağır darbeler indiren Üstad Said Nursi Hazretlerini rahmetle yâd ediyoruz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.