AGD’de Bugün Kudüs Ve Mescid-i Aksa Anlatılacak

DİĞER 14.10.2016 - 13:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD’de Bugün Kudüs Ve Mescid-i Aksa Anlatılacak

denizli haber / denizli 20 haber / AGD’de Bugün Kudüs Ve Mescid-i Aksa Anlatılacak

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi’nin bu haftaki konuğu, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi ile Mescid-i Aksa’ya gidip gelmiş olan Muhammed Fatih Vural Olacak. Vural, Denizli şubesinde Mescid-i Aksa ve Kudüs izlenimlerini anlatacak.   Bu akşam saat 20.30’da gerçekleşecek olan 15 Temmuz Şehitler Meydanındaki Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi, Şinasi Gökbel Eğitim ve Toplantı Salonundaki programa tüm denizli halkı davet edildi.   KUDÜS BİZİM ONURUMUZDUR, ASIL GÜNDEMLERİMİZDEN BİRİSİDİR. Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle güzel faaliyetler yapıldığını, bu faaliyetleri takdirle karşıladıklarını belirten Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanı Hakan Yorgancıgil, İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksamızıda unutmayalım dedi. Mescid-i Aksa bütün Müslümanların ortak derdi olmalıdır. Bizler Mescid-i Aksa konusunda insanlarımızı bilgilendirmek için her hafta düzenli olarak dernek merkezimizde Kudüs ve Mescid-i Aksa seminerleri vermeye devam edeceğiz. Çünkü Kudüs Mescid-i Aksa bizim onurumuzdur, asıl gündemlerimizden birisidir.
denizli haber / denizli 20 haber / AGD’de Bugün Kudüs Ve Mescid-i Aksa Anlatılacak

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi’nin bu haftaki konuğu, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi ile Mescid-i Aksa’ya gidip gelmiş olan Muhammed Fatih Vural Olacak. Vural, Denizli şubesinde Mescid-i Aksa ve Kudüs izlenimlerini anlatacak.

 

Bu akşam saat 20.30’da gerçekleşecek olan 15 Temmuz Şehitler Meydanındaki Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi, Şinasi Gökbel Eğitim ve Toplantı Salonundaki programa tüm denizli halkı davet edildi.

 

KUDÜS BİZİM ONURUMUZDUR, ASIL GÜNDEMLERİMİZDEN BİRİSİDİR.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle güzel faaliyetler yapıldığını, bu faaliyetleri takdirle karşıladıklarını belirten Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanı Hakan Yorgancıgil, İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksamızıda unutmayalım dedi. Mescid-i Aksa bütün Müslümanların ortak derdi olmalıdır. Bizler Mescid-i Aksa konusunda insanlarımızı bilgilendirmek için her hafta düzenli olarak dernek merkezimizde Kudüs ve Mescid-i Aksa seminerleri vermeye devam edeceğiz. Çünkü Kudüs Mescid-i Aksa bizim onurumuzdur, asıl gündemlerimizden birisidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.