AGD’de Erbakan’ı Anlatacak

SİYASET 25.02.2020 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD’de Erbakan’ı Anlatacak

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanlığı tarafından organize edilen Gençlik Eğitimleri Her Hafta Perşembe Akşamı Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Binasında Şinasi Gökbel Eğitim Ve Toplantı Salonunda devam ediyor.   Gençlik Eğitimleri kapsamında AGD’de bu hafta Vefatının 9. Yıldönümü olan iİlim, fikir, siyaset, devlet, bilim ve dava adamı Prof.Dr. Necmettin Erbakan konuşulacak. Konu ile ilgili Eğitim Komisyonu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Erbakan hocamızı anmak, anlamak ve onun çizdiği yolda devam etmek, fikirlerini hayata geçirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu Gençlik Derneğimizin kuruluşunun fikir babası da Erbakan Hocamızdır. Bu bağlamda “Erbakan hocamızı daha yakından tanımak ve doğru şekilde anlamak isteyen Denizlili kardeşlerimizi Şube Başkanımız Hamza Öztürk’ün muhteşem anlatımıyla Perşembe günü akşamı saat 20.30’daki programımıza davet ediyoruz.    

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanlığı tarafından organize edilen Gençlik Eğitimleri Her Hafta Perşembe Akşamı Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Binasında Şinasi Gökbel Eğitim Ve Toplantı Salonunda devam ediyor.

 

Gençlik Eğitimleri kapsamında AGD’de bu hafta Vefatının 9. Yıldönümü olan iİlim, fikir, siyaset, devlet, bilim ve dava adamı Prof.Dr. Necmettin Erbakan konuşulacak. Konu ile ilgili Eğitim Komisyonu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Erbakan hocamızı anmak, anlamak ve onun çizdiği yolda devam etmek, fikirlerini hayata geçirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu Gençlik Derneğimizin kuruluşunun fikir babası da Erbakan Hocamızdır. Bu bağlamda “Erbakan hocamızı daha yakından tanımak ve doğru şekilde anlamak isteyen Denizlili kardeşlerimizi Şube Başkanımız Hamza Öztürk’ün muhteşem anlatımıyla Perşembe günü akşamı saat 20.30’daki programımıza davet ediyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.