AGD’de Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

DENİZLİ 26.01.2020 - 14:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD’de Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi her hafta pazar günü Delikliçınar Yeni camii’nde sabah namazı buluşmaları düzenliyor.    Sabah Namazı Buluşmalarıyla ilgili Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; öncelikle, Dualarımızla Elazığ ve Malatya’da Depremden etkilenen Kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Allah tekrarından korusun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Devletimizin yaraları en kısa sürede saracağına inancımız tamdır. Rabbimiz Kur'an-ı kerim'de tevbe suresinin 18. Ayetinde "Allah'ın mescitlerini, ancak Allah'a ve Ahiret gününe iman eden, namaz kılan ve zekat verenler imar eder" buyurarak inananları mescit ve mabetlerin imarına teşvik etmektedir. Bu bağlamda günümüzde camilerimizin maddi imarına önem verilirken manevi imarı da göz ardı edilmemelidir. Camilerimizi dolduracak nesiller yetiştirmek için çalışmalar yürütülmelidir. Bunun için de Ülkemizde topyekün Ahlaki ve manevi kalkınma hamlesi başlatılarak sürdürülmelidir.     Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanlığı olarak, Bizler, Şehrimizin Ahlaki ve manevi alanda kalkınması için var gücümüzle çalışmalar yürüteceğiz. Bu çalışmalarımıza özellikle de Sabah Namazı buluşmalarımıza tüm Denizli halkını davet ediyoruz.   

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi her hafta pazar günü Delikliçınar Yeni camii’nde sabah namazı buluşmaları düzenliyor. 

 

Sabah Namazı Buluşmalarıyla ilgili Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; öncelikle, Dualarımızla Elazığ ve Malatya’da Depremden etkilenen Kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Allah tekrarından korusun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Devletimizin yaraları en kısa sürede saracağına inancımız tamdır. Rabbimiz Kur'an-ı kerim'de tevbe suresinin 18. Ayetinde "Allah'ın mescitlerini, ancak Allah'a ve Ahiret gününe iman eden, namaz kılan ve zekat verenler imar eder" buyurarak inananları mescit ve mabetlerin imarına teşvik etmektedir. Bu bağlamda günümüzde camilerimizin maddi imarına önem verilirken manevi imarı da göz ardı edilmemelidir. Camilerimizi dolduracak nesiller yetiştirmek için çalışmalar yürütülmelidir. Bunun için de Ülkemizde topyekün Ahlaki ve manevi kalkınma hamlesi başlatılarak sürdürülmelidir.

 

 

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanlığı olarak, Bizler, Şehrimizin Ahlaki ve manevi alanda kalkınması için var gücümüzle çalışmalar yürüteceğiz. Bu çalışmalarımıza özellikle de Sabah Namazı buluşmalarımıza tüm Denizli halkını davet ediyoruz.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.