AGD’den Çocuklara Anlamlı Bayram Hediyesi

YAŞAM 27.06.2017 - 14:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD’den Çocuklara Anlamlı Bayram Hediyesi

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi üyeleri bu bayramda Çocukları kitapla sevindirdi.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi üyeleri bu bayramda Çocukları kitapla sevindirdi.   Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Milli ve Manevi değerler ışığında, tarihimizin önemli devlet adamlarından Necmettin Erbakan’ın Çocukluğundan esinlenerek hazırlanan çocuk hikayeleri serisi “Necmettin’in Dünyası” adlı kitabı bu bayramda AGD üyelerimizle birlikte çocuklarımızla buluşturduk. Bayramları bayram yapan milli ve manevi değerlerimizdir.   Her bayram olduğu gibi bu bayramda da ülkemizin ilk milli ve yerli karakterini çocuklarımıza öğreterek, onlara sunduğumuz bu hikayelerle Erbakan hocamızın mücadele azmini, çalışkanlığını, dürüstlüğünü, milli ve manevi değerlere bağlılığını çocuklarımıza aktarmış olduk. Herkes şunu bilsin ki; yaşanabilir bir memleket, çocuklarımıza sahte kahramanları anlatarak değil, bu milletin aslını ve özünü temsil eden Erbakan Hoca’yı anlatarak kurulur. Allah’ın izniyle Erbakan Hoca’yı okuyan, anlayan ve onun projelerini uygulayan nesiller eliyle yeni bir dünya kurulacaktır. Bizler çocuklarımızı doğru kaynaklarla, doğru bilgilerle, doğru karakterlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.    
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi üyeleri bu bayramda Çocukları kitapla sevindirdi.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi üyeleri bu bayramda Çocukları kitapla sevindirdi.

 

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Milli ve Manevi değerler ışığında, tarihimizin önemli devlet adamlarından Necmettin Erbakan’ın Çocukluğundan esinlenerek hazırlanan çocuk hikayeleri serisi “Necmettin’in Dünyası” adlı kitabı bu bayramda AGD üyelerimizle birlikte çocuklarımızla buluşturduk. Bayramları bayram yapan milli ve manevi değerlerimizdir.

 

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da ülkemizin ilk milli ve yerli karakterini çocuklarımıza öğreterek, onlara sunduğumuz bu hikayelerle Erbakan hocamızın mücadele azmini, çalışkanlığını, dürüstlüğünü, milli ve manevi değerlere bağlılığını çocuklarımıza aktarmış olduk. Herkes şunu bilsin ki; yaşanabilir bir memleket, çocuklarımıza sahte kahramanları anlatarak değil, bu milletin aslını ve özünü temsil eden Erbakan Hoca’yı anlatarak kurulur. Allah’ın izniyle Erbakan Hoca’yı okuyan, anlayan ve onun projelerini uygulayan nesiller eliyle yeni bir dünya kurulacaktır. Bizler çocuklarımızı doğru kaynaklarla, doğru bilgilerle, doğru karakterlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.