AGD’den her esnafa ve her eve ajanda ve masa takvimi

DENİZLİ 20.01.2018 - 09:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD’den her esnafa ve her eve ajanda ve masa takvimi

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanlığı tarafından, her esnafa ve her eve içerisinde mesaj dolu 2018 yılı ajanda ve devlet büyükleri, bilim ve ilim adamlarının sözlerinden oluşan masa takvimi dağıtıyor.   Konu ile ilgili bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, içerisinde anlamlı mesajlar dolu ajanda ve masa takvimlerimizi her esnaf kardeşimize ve Denizli’mizdeki her eve ulaştırıyoruz. Amacımız her gün her ay insanlarımızın gönlüne girebilmek. Ajanda ve Masa Takvimlerimizin içerisinde Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (s.av)’in sözleri, 54. Hükümetin Başbakanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın sözleri, Milli Gençlik Vakfı Efsane Başkanı Adnan Demirtürk’ün, Bilge Kral Aliya İzzet Begoviç’in, İkinci Abdülhamit Han’ın ve daha nice İslam’a ve Din-i mübine hizmet etmiş büyük ilim ve bilim adamlarının sözleri bulunmaktadır. Bizim tüm gayretimiz Peygamber Efendimizin izinde giden neslin ve toplumun oluşması için çalışmaktır.     Bize düşen Peygamber Efendimiz başta olmak üzere bu kutlu insanların hayatlarını kendimize örnek almaktır. Bize düşen onların bıraktığı emanetlere sımsıkı sarılıp aynı idealler üzerinden bir hayat yaşamaktır. Bize düşen bu emanetleri yaşayıp, yaşatmak üzere bu çıkarmış olduğumuz ajanda ve masa takvimleriyle tebliğ vazifemizi yapmaktır” dedi.     

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanlığı tarafından, her esnafa ve her eve içerisinde mesaj dolu 2018 yılı ajanda ve devlet büyükleri, bilim ve ilim adamlarının sözlerinden oluşan masa takvimi dağıtıyor.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, içerisinde anlamlı mesajlar dolu ajanda ve masa takvimlerimizi her esnaf kardeşimize ve Denizli’mizdeki her eve ulaştırıyoruz. Amacımız her gün her ay insanlarımızın gönlüne girebilmek. Ajanda ve Masa Takvimlerimizin içerisinde Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (s.av)’in sözleri, 54. Hükümetin Başbakanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın sözleri, Milli Gençlik Vakfı Efsane Başkanı Adnan Demirtürk’ün, Bilge Kral Aliya İzzet Begoviç’in, İkinci Abdülhamit Han’ın ve daha nice İslam’a ve Din-i mübine hizmet etmiş büyük ilim ve bilim adamlarının sözleri bulunmaktadır. Bizim tüm gayretimiz Peygamber Efendimizin izinde giden neslin ve toplumun oluşması için çalışmaktır.

 

 

Bize düşen Peygamber Efendimiz başta olmak üzere bu kutlu insanların hayatlarını kendimize örnek almaktır. Bize düşen onların bıraktığı emanetlere sımsıkı sarılıp aynı idealler üzerinden bir hayat yaşamaktır. Bize düşen bu emanetleri yaşayıp, yaşatmak üzere bu çıkarmış olduğumuz ajanda ve masa takvimleriyle tebliğ vazifemizi yapmaktır” dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.