AGD den Kış Etkinlikleri

DENİZLİ 01.02.2017 - 11:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD den Kış Etkinlikleri

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Ortaokullar Komisyonu, geleneksel hale gelen "Kış etkinlikleri" kapsamında bir eğitim kampı yapıldı.

Kapmta Kur-an’ı Kerim, Siyer, Ahlak ve Maneviyat, Kişisel Gelişim ve Motivasyon seminerleri verildi.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli AGD Ortaokullar Komisyonu Başkanı Ali Kocaköse, "Sevgi ve kardeşliğin teminatı olan Anadolu Gençlik Derneği olarak, gençlerin akılları ve kalplerinin boş ve anlamsız şeylerle meşgul edildiği günümüzde, bizler bu ifsad çalışmalarına dur diyoruz.  Amacımız ve gayemiz Dinine, Vatanına ve Milletine bağlı hayırlı nesiller yetiştirmektir.   Ara tatil dönemini gençlerimizin en verimli şekilde değerlendirmeleri için bir eğitim kamp programı düzenledik. Eğitim kampımız seminerlerin yanı sıra sosyal etkinlikler ve yarışmalarla dolu dolu geçti.  Gençlerimiz beraber geçirdikleri vakitlerde paylaşmayı ve kardeşliği yaşayarak öğrendiler. Bizler, 10 sene sonrasını düşünerek bir fidan dikme, 100 sene sonrasını düşünerek bir insan yetiştirme derdindeyiz.   Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Komisyonu olarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bizlere güvenerek evlatlarını Kış Etkinliklerimize gönderen ailelere çok çok teşekkür ediyoruz.    
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Ortaokullar Komisyonu, geleneksel hale gelen "Kış etkinlikleri" kapsamında bir eğitim kampı yapıldı.

Kapmta Kur-an’ı Kerim, Siyer, Ahlak ve Maneviyat, Kişisel Gelişim ve Motivasyon seminerleri verildi. 


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli AGD Ortaokullar Komisyonu Başkanı Ali Kocaköse, "Sevgi ve kardeşliğin teminatı olan Anadolu Gençlik Derneği olarak, gençlerin akılları ve kalplerinin boş ve anlamsız şeylerle meşgul edildiği günümüzde, bizler bu ifsad çalışmalarına dur diyoruz. 


Amacımız ve gayemiz Dinine, Vatanına ve Milletine bağlı hayırlı nesiller yetiştirmektir.  


Ara tatil dönemini gençlerimizin en verimli şekilde değerlendirmeleri için bir eğitim kamp programı düzenledik. Eğitim kampımız seminerlerin yanı sıra sosyal etkinlikler ve yarışmalarla dolu dolu geçti. 


Gençlerimiz beraber geçirdikleri vakitlerde paylaşmayı ve kardeşliği yaşayarak öğrendiler. Bizler, 10 sene sonrasını düşünerek bir fidan dikme, 100 sene sonrasını düşünerek bir insan yetiştirme derdindeyiz.  


Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Komisyonu olarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bizlere güvenerek evlatlarını Kış Etkinliklerimize gönderen ailelere çok çok teşekkür ediyoruz.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.