AGD’den Kurban Bayramı mesajı

GÜNDEM 31.08.2017 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD’den Kurban Bayramı mesajı

Denizli Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kurban Bayramı dolayısı ile mesaj yayınlandı.   Kardeşliğe ve merhamete inanıyoruz. Komşumuzla yiyeceğimizi paylaşmanın tadını biliyoruz. Bir yetimi sevindirmenin, bir yoksulu doyurmanın hazzını biliyoruz.   Kendimiz için istediğimiz bütün güzelliklerin daha da fazlasını kardeşimiz için de istiyoruz. Bizim bu değerlerimizle bu toplumu yeniden buluşturmamız lazım. Bu değerlerimizi yeniden dünyanın her tarafına-ulaştırma gayretinde olmamız gerekmektedir. Bizler Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi  olarak, milli ve manevi değerlerine bağlı şuurlu, ahlaklı bir neslin yetişmesine, sevgi ve kardeşliğin ön planda olduğu bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.   KURBAN BAYRAMI, İSLAM BİRLİĞİNİN VE ADİL BİR DÜNYANIN KURULMASINA VESİLE OLSUN  Bu münasebetle Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi olarak tüm İslam aleminin ve Denizli'li kardeşlerimizin mübarek "KURBAN BAYRAMINI" tebrik eder, İslam aleminin birliğine, hakkın, adil olanın ve iyiliğin yeryüzünde hakimiyetine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz'' Kurban Bayramında yapacağımız deri bağış çalışmasından da tüm halkımızdan destek beklemekteyiz. Bu konuda 0507 929 64 45 nolu telefonla iletişime geçebilirsiniz.   ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ’NİN PROJESİ İNSAN MUHATAP KİTLESİ GENÇLİK, SEVDASI TÜRKİYE’DİR Kurulduğu yıldan bu yana aktivitesini yitirmeyen, çalışma aşkı ile Anadolu Gençlik Derneği, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve dünyanın en büyük gençlik organizasyonu olarak aziz milletimizin dernek medeniyetinin parlak bir temsilcisi olmayı hak etmiştir. Anadolu Gençlik Derneği şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üstlendiği misyonu geçmişten aldığı güçle, yarınlara daha büyük bir heyecanla taşıma azim ve kararlılığındadır. Anadolu Gençlik Derneği’nin projesi insan, muhatap kitlesi gençlik, sevdası Türkiye’dir”    

Denizli Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kurban Bayramı dolayısı ile mesaj yayınlandı.

 

Kardeşliğe ve merhamete inanıyoruz. Komşumuzla yiyeceğimizi paylaşmanın tadını biliyoruz. Bir yetimi sevindirmenin, bir yoksulu doyurmanın hazzını biliyoruz.

 

Kendimiz için istediğimiz bütün güzelliklerin daha da fazlasını kardeşimiz için de istiyoruz. Bizim bu değerlerimizle bu toplumu yeniden buluşturmamız lazım. Bu değerlerimizi yeniden dünyanın her tarafına-ulaştırma gayretinde olmamız gerekmektedir. Bizler Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi  olarak, milli ve manevi değerlerine bağlı şuurlu, ahlaklı bir neslin yetişmesine, sevgi ve kardeşliğin ön planda olduğu bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

 

KURBAN BAYRAMI, İSLAM BİRLİĞİNİN VE ADİL BİR DÜNYANIN KURULMASINA VESİLE OLSUN

 Bu münasebetle Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi olarak tüm İslam aleminin ve Denizli'li kardeşlerimizin mübarek "KURBAN BAYRAMINI" tebrik eder, İslam aleminin birliğine, hakkın, adil olanın ve iyiliğin yeryüzünde hakimiyetine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz'' Kurban Bayramında yapacağımız deri bağış çalışmasından da tüm halkımızdan destek beklemekteyiz. Bu konuda 0507 929 64 45 nolu telefonla iletişime geçebilirsiniz.

 

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ’NİN PROJESİ İNSAN MUHATAP KİTLESİ GENÇLİK, SEVDASI TÜRKİYE’DİR

Kurulduğu yıldan bu yana aktivitesini yitirmeyen, çalışma aşkı ile Anadolu Gençlik Derneği, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve dünyanın en büyük gençlik organizasyonu olarak aziz milletimizin dernek medeniyetinin parlak bir temsilcisi olmayı hak etmiştir. Anadolu Gençlik Derneği şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üstlendiği misyonu geçmişten aldığı güçle, yarınlara daha büyük bir heyecanla taşıma azim ve kararlılığındadır. Anadolu Gençlik Derneği’nin projesi insan, muhatap kitlesi gençlik, sevdası Türkiye’dir”  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.