Agd’den Nuri Pakdil Mesajı: Bizlere Daima Kudüs’ü Hatırlattı

DENİZLİ 18.10.2019 - 17:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Agd’den Nuri Pakdil Mesajı: Bizlere Daima Kudüs’ü Hatırlattı

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi tedavi gördüğü hastanede vefat eden mütefekkir, şair ve yazar Nuri Pakdil için taziye mesajı yayınladı.     AGD Denizli Şubesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada Nuri Pakdil için şu ifadelere yer verildi; “Kudüs'ü savunmak gerçek bağımsızlığı savunmaktır.” diyerek bizlere daima Kudüs’ü hatırlatan, Kudüs şairi Nuri Pakdil’in vefatını üzüntüyle öğrendik.Yazdığı şiirler ve söylediği sözlerle Kudüs'ün önemini zihinlerimize kazıyan Kıymetli Şair ve Yazar Nuri Pakdil'e Allah'tan rahmet, sevenlerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyoruz. Mısraları ve fikirleri asla ölmeyecek çünkü o İslam davasının Yılmaz bir mücahidi idi.  

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi tedavi gördüğü hastanede vefat eden mütefekkir, şair ve yazar Nuri Pakdil için taziye mesajı yayınladı. 

 

 AGD Denizli Şubesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada Nuri Pakdil için şu ifadelere yer verildi; “Kudüs'ü savunmak gerçek bağımsızlığı savunmaktır.” diyerek bizlere daima Kudüs’ü hatırlatan, Kudüs şairi Nuri Pakdil’in vefatını üzüntüyle öğrendik.Yazdığı şiirler ve söylediği sözlerle Kudüs'ün önemini zihinlerimize kazıyan Kıymetli Şair ve Yazar Nuri Pakdil'e Allah'tan rahmet, sevenlerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyoruz. Mısraları ve fikirleri asla ölmeyecek çünkü o İslam davasının Yılmaz bir mücahidi idi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.