Agd’den Tüm Liselere Kutlu Doğum Kitapçığı dağıttı

KÜLTÜR 21.04.2017 - 11:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Agd’den Tüm Liselere Kutlu Doğum Kitapçığı dağıttı

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Liseler Komisyonu, kutlu doğum haftası münasebetiyle İlimizde bulunan tüm Liselerde “Onun dilinden Efendim” adlı Kutlu Doğum kitapçığını dağıtma kararı aldı. Kitapçıkların Nisan Ayı sonuna kadar Öğrencilere dağıtılacağı belirtildi.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Liseler Komisyonu, kutlu doğum haftası münasebetiyle  İlimizde bulunan tüm Liselerde “Onun dilinden Efendim” adlı Kutlu Doğum kitapçığını dağıtma kararı aldı. Kitapçıkların Nisan Ayı sonuna kadar Öğrencilere dağıtılacağı belirtildi.   Kitapçık hakkında bir açıklama yapan Denizli AGD Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, 1997 Yılında Türkiye Diyanet Vakfının düzenlemiş olduğu kutlu doğum konferansında konuşmacı olarak katılan Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın konuşmasını küçük kitapçık haline getirerek gençliğin istifadesine sunduklarını belirtti.     Gençliğin bir ülkenin maddi ve manevi kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini belirten Çetin, “Biz gençliğimizin örnek olmasını, önder olmasını arzuluyoruz. Bunun için de en büyük örneği ve önderi gençlerimize Peygamber Efendimizi gösteriyoruz.” dedi.      GENÇLİĞİMİZE EN İYİ ÖRNEK PEYGAMBER EFENDİMİZDİR  Gençlik bir ülkenin motor gücüdür. Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir unsurdur. Gençlik bir ülkenin ya yüzünü ağartır, ya da karartır. Biz gençliğimizin örnek olmasını, önder olmasını arzuluyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Bu ülkenin gençliğini şuurlandırmak ve milletine faydalı hale getirmek bizim en büyük vazifemizdir.” Şeklinde konuştu.           Anadolu Gençlik Derneğinin kurulduğu günden bu  yana gençliği merkezine alarak insanlığa hayırlı hizmetleri sürdürdüğüne dikkat çeken Çetin,  Bizim tek derdimiz kendisinin, ailesinin ve ülkesinin geleceğine sahip çıkan bir gençlik yetiştirmektir. Rabbimiz güç ve kudret verdiği müddetçe bu uğurda çalışmayı sürdüreceğiz.”diye konuştu. 
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Liseler Komisyonu, kutlu doğum haftası münasebetiyle İlimizde bulunan tüm Liselerde “Onun dilinden Efendim” adlı Kutlu Doğum kitapçığını dağıtma kararı aldı. Kitapçıkların Nisan Ayı sonuna kadar Öğrencilere dağıtılacağı belirtildi.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Liseler Komisyonu, kutlu doğum haftası münasebetiyle  İlimizde bulunan tüm Liselerde “Onun dilinden Efendim” adlı Kutlu Doğum kitapçığını dağıtma kararı aldı. Kitapçıkların Nisan Ayı sonuna kadar Öğrencilere dağıtılacağı belirtildi.

 

Kitapçık hakkında bir açıklama yapan Denizli AGD Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, 1997 Yılında Türkiye Diyanet Vakfının düzenlemiş olduğu kutlu doğum konferansında konuşmacı olarak katılan Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın konuşmasını küçük kitapçık haline getirerek gençliğin istifadesine sunduklarını belirtti.

 

 

Gençliğin bir ülkenin maddi ve manevi kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini belirten Çetin, “Biz gençliğimizin örnek olmasını, önder olmasını arzuluyoruz. Bunun için de en büyük örneği ve önderi gençlerimize Peygamber Efendimizi gösteriyoruz.” dedi.  

 


 GENÇLİĞİMİZE EN İYİ ÖRNEK PEYGAMBER EFENDİMİZDİR


 Gençlik bir ülkenin motor gücüdür. Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir unsurdur. Gençlik bir ülkenin ya yüzünü ağartır, ya da karartır. Biz gençliğimizin örnek olmasını, önder olmasını arzuluyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Bu ülkenin gençliğini şuurlandırmak ve milletine faydalı hale getirmek bizim en büyük vazifemizdir.” Şeklinde konuştu.  

       


Anadolu Gençlik Derneğinin kurulduğu günden bu  yana gençliği merkezine alarak insanlığa hayırlı hizmetleri sürdürdüğüne dikkat çeken Çetin,  Bizim tek derdimiz kendisinin, ailesinin ve ülkesinin geleceğine sahip çıkan bir gençlik yetiştirmektir. Rabbimiz güç ve kudret verdiği müddetçe bu uğurda çalışmayı sürdüreceğiz.”diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.