AGD GENÇ NESLİ KUR’ANLA BULUŞTURUYOR

16.08.2017 - 15:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD GENÇ NESLİ KUR’ANLA BULUŞTURUYOR

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi (AGD) Lise Ve Üniversite Komisyonları, bu yıl Lise’ye ve Üniveriste’ye yeni başlayan öğrencilere “Lise Ve Üniversite hayatınız hayırlı olsun hayat rehberiniz Kur’an olsun” slagonuyla genç nesli Kur’anla buluşturuyor.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi (AGD) Lise Ve Üniversite Komisyonları, bu yıl Lise’ye ve Üniveriste’ye yeni başlayan öğrencilere “Lise Ve Üniversite hayatınız hayırlı olsun hayat rehberiniz  Kur’an olsun” slagonuyla genç nesli Kur’anla buluşturuyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Lise Ve Üniversite Komisyonları adına Denizli AGD Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, Allah’ın izniyle Denizli’mizin tüm Liselerinde ve Üniveritelerinde İlahiyatçı Yazar Mahmut Toptaş Hocamızın hazırlamış AGD logolu Kur’an-ı Kerim Mealini Lise’ye ve Üniversite’ye yeni başlayan genç kardeşlerimizle buluşturacağız. bu bağlamda hediyem Kur’an olsun kampanyasını başlattık. Çabamız ve gayretimiz Kur’an’a bağlı nesillerin yetişmesidir.  “Bu milletin başına dert açacak bir nesil değil, ümmetin geleceğini kurtaracak bir nesil yetiştirme çabasındayız”. Son yıllarda ülkemizde ahlaki erozyon  ve manevi tahribat alabildiğince artmıştır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin önüne büyük bir engel konuluyor. Bu engel kendi tarihinden, kültüründen ve misyonundan uzaklaştırma engeli. Bizlere tek çare olarak gösterilen batı medeniyetinin aslında bir çare değil, bir yok oluş medeniyeti olduğunu hakeza tüm halkımız gibi biz de burda görüyoruz.  Bin yıldır bu ülkeden bu coğrafyadan tüm insanlığa adaletle hükmetmiş bir milletin aziz evlatlarıyız. Bu büyük İslam medeniyetinin evladı olarak, genç neslimizi Kur’an Meali ile buluşturuyor olmaktan son derece mutluyuz. Çünkü bizim gençliğimiz her şeyimiz Kur’an ahlakıyla ahlaklanmadıkça bizim ülkemizin geleceği garanti altına alınamaz. İşte Anadolu Gençlik Derneği’nin niyeti gençliğimizi Kur’an ahlakıyla ahlaklanmasını ve batı medeniyetinin değil İslam medeniyetinin bir evladı olduğunu hatırlatmaktır. dedi
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi (AGD) Lise Ve Üniversite Komisyonları, bu yıl Lise’ye ve Üniveriste’ye yeni başlayan öğrencilere “Lise Ve Üniversite hayatınız hayırlı olsun hayat rehberiniz Kur’an olsun” slagonuyla genç nesli Kur’anla buluşturuyor.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi (AGD) Lise Ve Üniversite Komisyonları, bu yıl Lise’ye ve Üniveriste’ye yeni başlayan öğrencilere “Lise Ve Üniversite hayatınız hayırlı olsun hayat rehberiniz  Kur’an olsun” slagonuyla genç nesli Kur’anla buluşturuyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Lise Ve Üniversite Komisyonları adına Denizli AGD Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, Allah’ın izniyle Denizli’mizin tüm Liselerinde ve Üniveritelerinde İlahiyatçı Yazar Mahmut Toptaş Hocamızın hazırlamış AGD logolu Kur’an-ı Kerim Mealini Lise’ye ve Üniversite’ye yeni başlayan genç kardeşlerimizle buluşturacağız. bu bağlamda hediyem Kur’an olsun kampanyasını başlattık. Çabamız ve gayretimiz Kur’an’a bağlı nesillerin yetişmesidir.  “Bu milletin başına dert açacak bir nesil değil, ümmetin geleceğini kurtaracak bir nesil yetiştirme çabasındayız”. Son yıllarda ülkemizde ahlaki erozyon  ve manevi tahribat alabildiğince artmıştır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin önüne büyük bir engel konuluyor. Bu engel kendi tarihinden, kültüründen ve misyonundan uzaklaştırma engeli. Bizlere tek çare olarak gösterilen batı medeniyetinin aslında bir çare değil, bir yok oluş medeniyeti olduğunu hakeza tüm halkımız gibi biz de burda görüyoruz.  Bin yıldır bu ülkeden bu coğrafyadan tüm insanlığa adaletle hükmetmiş bir milletin aziz evlatlarıyız. Bu büyük İslam medeniyetinin evladı olarak, genç neslimizi Kur’an Meali ile buluşturuyor olmaktan son derece mutluyuz. Çünkü bizim gençliğimiz her şeyimiz Kur’an ahlakıyla ahlaklanmadıkça bizim ülkemizin geleceği garanti altına alınamaz. İşte Anadolu Gençlik Derneği’nin niyeti gençliğimizi Kur’an ahlakıyla ahlaklanmasını ve batı medeniyetinin değil İslam medeniyetinin bir evladı olduğunu hatırlatmaktır. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.