AGD Hanımlarından Helal Gıda Okulu

DENİZLİ 03.01.2020 - 12:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD Hanımlarından Helal Gıda Okulu

 Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Hanımlar Komisyonu, Helal Gıdaya dikkat çekmek için Hanımlara yönelik 3 haftalık “Helal Gıda Okulu” başlatıyor.    Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Hanımlar Komisyonu  tarafından yapılan açıklamada; “Helalinden ve Temizinden yiyiniz” hükmü gereğince, yediklerimizin helal ve temiz olup olmadığını sorguluyormuyuz? Helal nedir? Yediklerimiz içtiklerimiz helal mi? Helalinden yememenin insan fıtratına etkisi var mı? Niçin gıdayla bu kadar çok oynadılar? Haram kaynaklı ürünler ile nesillerimiz tahrip mi ediliyor? Helal lokmaya karşı duyarlı nesiller nasıl oluşur? Tüm bu soruların yanıtlarının yer alacağı Helal Gıda Okulu 4 Ocak Cumartesi günü Saat 15.00’da Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube binasında başlıyor. 3 Hafta boyunca her Cumartesi dernek merkezinde gerçekleştirilecek olan seminerler, GİMDES Hanımlar Kurulu Denizli Temsilcisi Diyetisyen Mine Keskin tarafından verilecek. Helal Gıda Okulumuza tüm hanım kardeşlerimiz davetlidir denildi.          

 Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Hanımlar Komisyonu, Helal Gıdaya dikkat çekmek için Hanımlara yönelik 3 haftalık “Helal Gıda Okulu” başlatıyor.

 

 Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Hanımlar Komisyonu  tarafından yapılan açıklamada; “Helalinden ve Temizinden yiyiniz” hükmü gereğince, yediklerimizin helal ve temiz olup olmadığını sorguluyormuyuz? Helal nedir? Yediklerimiz içtiklerimiz helal mi? Helalinden yememenin insan fıtratına etkisi var mı? Niçin gıdayla bu kadar çok oynadılar? Haram kaynaklı ürünler ile nesillerimiz tahrip mi ediliyor? Helal lokmaya karşı duyarlı nesiller nasıl oluşur? Tüm bu soruların yanıtlarının yer alacağı Helal Gıda Okulu 4 Ocak Cumartesi günü Saat 15.00’da Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube binasında başlıyor. 3 Hafta boyunca her Cumartesi dernek merkezinde gerçekleştirilecek olan seminerler, GİMDES Hanımlar Kurulu Denizli Temsilcisi Diyetisyen Mine Keskin tarafından verilecek. Helal Gıda Okulumuza tüm hanım kardeşlerimiz davetlidir denildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.