AGD: Her Zamankinden Daha Fazla Birliğe İhtiyaç Vardır

DENİZLİ 02.01.2017 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD: Her Zamankinden Daha Fazla Birliğe İhtiyaç Vardır

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk yayınladığı mesajda, İstanbul Ortaköyde'ki terör saldırısını kınadı.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube adına konuşan Hamza Öztürk, "İstanbul’da gerçekleşen menfur Terör saldırısını lanetliyoruz. Yapılan terör saldırısı ülkemizde kaos oluşturma planıdır. Her zamankinden daha fazla birliğe ihtiyaç vardır.    Terörün amacı halkı gruplara ayırmak, kin ve öfke büyütmek, kaos çıkarmak, toplumu ve siyaseti emperyalizmin planları çerçevesinde yönlendirmektir. Her nerede ve kime karşı olursa olsun tüm terör saldırılarını lanetliyoruz. Yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.                                                       
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk yayınladığı mesajda, İstanbul Ortaköyde'ki terör saldırısını kınadı.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube adına konuşan Hamza Öztürk, "İstanbul’da gerçekleşen menfur Terör saldırısını lanetliyoruz. Yapılan terör saldırısı ülkemizde kaos oluşturma planıdır. Her zamankinden daha fazla birliğe ihtiyaç vardır. 

 

Terörün amacı halkı gruplara ayırmak, kin ve öfke büyütmek, kaos çıkarmak, toplumu ve siyaseti emperyalizmin planları çerçevesinde yönlendirmektir. Her nerede ve kime karşı olursa olsun tüm terör saldırılarını lanetliyoruz. Yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.  

                                                  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.