AGD İmam Hatip Komisyonu 42. Döneme Hazır

EĞİTİM 11.09.2016 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD İmam Hatip Komisyonu 42. Döneme Hazır

denizli haber / denizli 20 haber / AGD İmam Hatip Komisyonu 42. Döneme Hazır

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatip Komisyonu 42. Dönemin ilk planlama ve değerlendirme toplantısını 3 günlük kamp yaparak Antalya’da gerçekleştirdi.   Kampta bir konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatip Komisyonu Başkanı Taha Yiğit, Bu ülkenin en önemli gücü imanlı gençliğidir diye düşünüyor, gençlerimiz için gece gündüz demeden ahlak ve maneviyat yüklenmiş gençler olsun diye çalışıyoruz.   Bizler önce ahlak ve maneviyat düsturu ile gençlerimizi yetiştireceğiz. Bizim görevimiz gençliği ifsad’dan ıslaha taşımaktır. Bu konuda imam hatip komisyonumuzun üzerine büyük görevler düşmektedir. Bizler AGD olarak bir tek gencimizin helak olmasına dahi rıza gösteremeyiz. Bataklıktan kurtaramadığımız her gencin sorumluluğunu üzerimizde hissederiz. Çalışmalarımız sadece bizlerin değil tüm İslam coğrafyasının, tüm mazlum coğrafyasının ve tüm insanlığın kurtuluşu için olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramımızı şimdiden kutluyorum. Rabbimiz bu çalışmalarımızın neticesinde hepimize cennetine nasip etsin.    
denizli haber / denizli 20 haber / AGD İmam Hatip Komisyonu 42. Döneme Hazır

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatip Komisyonu 42. Dönemin ilk planlama ve değerlendirme toplantısını 3 günlük kamp yaparak Antalya’da gerçekleştirdi.

 

Kampta bir konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatip Komisyonu Başkanı Taha Yiğit, Bu ülkenin en önemli gücü imanlı gençliğidir diye düşünüyor, gençlerimiz için gece gündüz demeden ahlak ve maneviyat yüklenmiş gençler olsun diye çalışıyoruz.

 

Bizler önce ahlak ve maneviyat düsturu ile gençlerimizi yetiştireceğiz. Bizim görevimiz gençliği ifsad’dan ıslaha taşımaktır. Bu konuda imam hatip komisyonumuzun üzerine büyük görevler düşmektedir. Bizler AGD olarak bir tek gencimizin helak olmasına dahi rıza gösteremeyiz. Bataklıktan kurtaramadığımız her gencin sorumluluğunu üzerimizde hissederiz. Çalışmalarımız sadece bizlerin değil tüm İslam coğrafyasının, tüm mazlum coğrafyasının ve tüm insanlığın kurtuluşu için olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramımızı şimdiden kutluyorum. Rabbimiz bu çalışmalarımızın neticesinde hepimize cennetine nasip etsin.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.