AGD’nin Başkanları Ankara'da Toplandı

ASAYİŞ 09.12.2019 - 14:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD’nin Başkanları Ankara'da Toplandı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Bölge, Şube ve İlçe Başkanları Toplantısı’nı Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde geniş katılımla gerçekleştirdi. Denizli’den de katılımın sağlandığı toplantıda heyecan ve coşku üst seviyedeydi.   Toplantıda Bölge, Şube ve İlçe Başkanlarına hitap eden AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan, şu ifadelere yer verdi; "Müslüman, bir mazluma atılan tokadı kendi yüzünde hissedendir" dedi.     AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan gençlerde şu vasıfların olması gerektiğine dikkat çekerek, “Adalet kendimiz için değil, herkes için istediğimizde anlam taşır. Bir Müslüman, bir mazluma atılan tokadı kendi yüzünde hissedendir. Hazreti Ali, İnsanların çoğu adaletten yanadır, ta ki kendi menfaatleriyle çelişene kadar buyurmuştur. Bizim gençlerimiz tüm canlılara karşı merhametli olmalıdır. Onların haklarını gözetmek de bizim görevlerimizdendir. Merhametli olmak bizi sürekli Allah rızası arayışına iter. Bizim gençlerimiz basiretli olmalı. Doğru olan tutum ve tavrı yapabilmelidir” diye konuştu.     HAK İLE BATILIN BİRBİRİNE KARIŞTIRILMAYA ÇALIŞILDIĞI BİR DÖNEMDE YAŞIYORUZ   HAK ile batılın birbirine karıştırılmaya çalışıldığı bir dönemde basiret çok önemli olduğunu ifade eden Turhan, “‘Geçmişe bakmak yetmiyor geleceğe yön vermeyince, kitaplar ibret vermiyor basireti kaybedince.’ Bizim gençlerimiz güzel ahlaklı olacak. Güzel ahlak bir gencin süsüdür. Kişi önce güvenilir olmalıdır. Elinden ve dilinden emin olunan olmalıdır. Gıybetten, dedikodudan uzak durmalıdır. Kardeşinin ayıbını örtmelidir. Kardeşini öncelemedir. Bizim gençlerimiz azimli olacak. Çalışmak, gayret etmek, adım atmaktır. Yola çıkmak, harekete geçmek, hedefe kilitlenmek, gidilmesi gereken yere gitmektir” şeklinde konuştu.       KUTAN: SİZLER NEMRUT’UN ATEŞİNİ SÖNDÜRECEK OLAN İBRAHİMLERSİNİZ   Toplantıda Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Başkanı Recai Kutan da, Bölge, Şube ve İlçe Başkanlarına hitap etti. Kutan, bütün İslam âleminin en hain kuşatmalarına, en sinsi oyunlarına karşı karşıya bulunduğu bir dönemde bu tür toplantılarının önemine dikkat çekerek konuşmasına başladı. Kutan, “Bu salonda kalbi mazlum İslam coğrafyası için çarpanları, bütün insanlığın saadeti için çırpınanları görüyorum. İslam âlemi büyük sıkıntılar içerisindedir. Sizler bugün insanlığı felakete sürükleyen, İslam coğrafyasını kan ve gözyaşına boğan Nemrut’un ateşini söndürecek olanlarsınız. Her dönem dünyayı felakete sürükleyen Nemrutlar oldu. Aynı zamanda Nemrutların olduğu dönemlerde İbrahimler de olmuştur” dedi.          

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Bölge, Şube ve İlçe Başkanları Toplantısı’nı Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde geniş katılımla gerçekleştirdi. Denizli’den de katılımın sağlandığı toplantıda heyecan ve coşku üst seviyedeydi.

 

Toplantıda Bölge, Şube ve İlçe Başkanlarına hitap eden AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan, şu ifadelere yer verdi; "Müslüman, bir mazluma atılan tokadı kendi yüzünde hissedendir" dedi.

 

 

AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan gençlerde şu vasıfların olması gerektiğine dikkat çekerek, “Adalet kendimiz için değil, herkes için istediğimizde anlam taşır. Bir Müslüman, bir mazluma atılan tokadı kendi yüzünde hissedendir. Hazreti Ali, İnsanların çoğu adaletten yanadır, ta ki kendi menfaatleriyle çelişene kadar buyurmuştur. Bizim gençlerimiz tüm canlılara karşı merhametli olmalıdır. Onların haklarını gözetmek de bizim görevlerimizdendir. Merhametli olmak bizi sürekli Allah rızası arayışına iter. Bizim gençlerimiz basiretli olmalı. Doğru olan tutum ve tavrı yapabilmelidir” diye konuştu.

 

 

HAK İLE BATILIN BİRBİRİNE KARIŞTIRILMAYA ÇALIŞILDIĞI BİR DÖNEMDE YAŞIYORUZ

 

HAK ile batılın birbirine karıştırılmaya çalışıldığı bir dönemde basiret çok önemli olduğunu ifade eden Turhan, “‘Geçmişe bakmak yetmiyor geleceğe yön vermeyince, kitaplar ibret vermiyor basireti kaybedince.’ Bizim gençlerimiz güzel ahlaklı olacak. Güzel ahlak bir gencin süsüdür. Kişi önce güvenilir olmalıdır. Elinden ve dilinden emin olunan olmalıdır. Gıybetten, dedikodudan uzak durmalıdır. Kardeşinin ayıbını örtmelidir. Kardeşini öncelemedir. Bizim gençlerimiz azimli olacak. Çalışmak, gayret etmek, adım atmaktır. Yola çıkmak, harekete geçmek, hedefe kilitlenmek, gidilmesi gereken yere gitmektir” şeklinde konuştu.  

 

 

KUTAN: SİZLER NEMRUT’UN ATEŞİNİ SÖNDÜRECEK OLAN İBRAHİMLERSİNİZ

 

Toplantıda Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Başkanı Recai Kutan da, Bölge, Şube ve İlçe Başkanlarına hitap etti. Kutan, bütün İslam âleminin en hain kuşatmalarına, en sinsi oyunlarına karşı karşıya bulunduğu bir dönemde bu tür toplantılarının önemine dikkat çekerek konuşmasına başladı. Kutan, “Bu salonda kalbi mazlum İslam coğrafyası için çarpanları, bütün insanlığın saadeti için çırpınanları görüyorum. İslam âlemi büyük sıkıntılar içerisindedir. Sizler bugün insanlığı felakete sürükleyen, İslam coğrafyasını kan ve gözyaşına boğan Nemrut’un ateşini söndürecek olanlarsınız. Her dönem dünyayı felakete sürükleyen Nemrutlar oldu. Aynı zamanda Nemrutların olduğu dönemlerde İbrahimler de olmuştur” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.