Agd’nin İlk Adım Eğitim Kampı Karahayıt’ta Yapıldı

DENİZLİ 21.10.2019 - 12:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Agd’nin İlk Adım Eğitim Kampı Karahayıt’ta Yapıldı

 Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen iki günlük kardeşliğe ilk adım eğitim kampı Karahayıt merkezinde yapıldı. Kur’an-ı  Kerim tilavetiyle başlayan program, AGD Denizli Şubesi Üniversite Komisyon Başkanı Yasin Sulamış’ın açılış konuşmalarının ardından seminerlerle devam etti.   İMAN VARSA İMKAN DA VARDIR DİYEBİLMENİN ADRESİDİR AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, AGD’nin önemi konulu yaptığı konuşmada, “Anadolu Gençlik, Çanakkale önlerine gelmiş İngiliz donanmasında namaz kılıp Osmanlı siperlerini bombalayacak askerleri yetiştirmenin adresi değildir. Anadolu Gençlik, çay sohbetlerinde ve edebiyat kürsülerinde kahramanlık satmak değildir.  Anadolu gençlik ümmetin son Daru’l- Erkam-ıdır, son Ashab-ı Suffasıdır. Anadolu Gençlik, Enderun’dur, 4 Fakülte’dir. Anadolu Gençlik, hakkı üstün tutmaktır, maneviyatçılıktır, nefis terbiyesidir. Anadolu Gençlik, yük altında ve hizmet esnasında sadık ve sağlam kalabilmenin okuludur. Anadolu Gençlik, iman varsa imkan da vardır diyebilmenin adresidir.   SEVGİNİN VE BAŞARININ HAKİM OLDUĞU BİR DÜNYA HEDEFİMİZ   Güçlü ve başarılı bir ülkenin temel taşlarını her zaman gençler döşemiştir. Görüşü ne olursa olsun her genç kardeşlerimiz bu ülke için önemli bir değerdir. Bizim ‘Sınıflardan Kampüslere Yeni Bir Dünya’ sloganımız bulunmakta. Biz adaletin, kardeşliğin, sevginin ve başarının hâkim olduğu yeni bir dünya hedefimiz de tüm genç kardeşlerimize birlikte hareket etme teklifinde bulunuyoruz.         

 Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen iki günlük kardeşliğe ilk adım eğitim kampı Karahayıt merkezinde yapıldı. Kur’an-ı  Kerim tilavetiyle başlayan program, AGD Denizli Şubesi Üniversite Komisyon Başkanı Yasin Sulamış’ın açılış konuşmalarının ardından seminerlerle devam etti.

 

İMAN VARSA İMKAN DA VARDIR DİYEBİLMENİN ADRESİDİR

AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, AGD’nin önemi konulu yaptığı konuşmada, “Anadolu Gençlik, Çanakkale önlerine gelmiş İngiliz donanmasında namaz kılıp Osmanlı siperlerini bombalayacak askerleri yetiştirmenin adresi değildir. Anadolu Gençlik, çay sohbetlerinde ve edebiyat kürsülerinde kahramanlık satmak değildir.  Anadolu gençlik ümmetin son Daru’l- Erkam-ıdır, son Ashab-ı Suffasıdır. Anadolu Gençlik, Enderun’dur, 4 Fakülte’dir. Anadolu Gençlik, hakkı üstün tutmaktır, maneviyatçılıktır, nefis terbiyesidir. Anadolu Gençlik, yük altında ve hizmet esnasında sadık ve sağlam kalabilmenin okuludur. Anadolu Gençlik, iman varsa imkan da vardır diyebilmenin adresidir.

 

SEVGİNİN VE BAŞARININ HAKİM OLDUĞU BİR DÜNYA HEDEFİMİZ

 

Güçlü ve başarılı bir ülkenin temel taşlarını her zaman gençler döşemiştir. Görüşü ne olursa olsun her genç kardeşlerimiz bu ülke için önemli bir değerdir. Bizim ‘Sınıflardan Kampüslere Yeni Bir Dünya’ sloganımız bulunmakta. Biz adaletin, kardeşliğin, sevginin ve başarının hâkim olduğu yeni bir dünya hedefimiz de tüm genç kardeşlerimize birlikte hareket etme teklifinde bulunuyoruz.         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.