AGD’nin İlk Adım Eğitim Ve Tanışma Kampı Karahayıt’ta Yapıldı

DİĞER 25.10.2016 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD’nin İlk Adım Eğitim Ve Tanışma Kampı Karahayıt’ta Yapıldı

denizli haber / denizli 20 haber / AGD’nin İlk Adım Eğitim Ve Tanışma Kampı Karahayıt’ta Yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu tarafından 'ilk adım eğitim ve tanışma kampı' Pamukkale Karahayıt'ta yapıldı.   Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere yönelik iki günlük ilk adım eğitim ve tanışma kampı Karahayıt merkezinde yapıldı. Kur’an-ı  Kerim tilavetiyle başlayan program, AGD Denizli Şubesi Üniversite Komisyon Başkanı Ahemet taha Feten’in açılış konuşmalarının ardından seminerlerle devam etti.   İMAN VARSA İMAKANDA VARDIR DİYEBİLMENİN ADRESİDİR AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, AGD’nin önemi konulu yaptığı konuşmada, “Anadolu Gençlik, Çanakkale önlerine gelmiş İngiliz donanmasında namaz kılıp Osmanlı siperlerini bombalayacak askerleri yetiştirmenin adresi değildir. Anadolu Gençlik, çay sohbetlerinde ve edebiyat kürsülerinde kahramanlık satmak değildir. Anadolu Gençlik ne bir Yeşilay Derneğidir, ne de eğitsel kol çalışmasıdır. Anadolu gençlik ümmetin son Daru’l- Erkam-ıdır, son Ashab-ı Suffasıdır. Anadolu Gençlik, Enderun’dur, 4 Fakülte’dir. Anadolu Gençlik, hakkı üstün tutmaktır, maneviyatçılıktır, nefis terbiyesidir. Anadolu Gençlik, yük altında ve hizmet esnasında sadık ve sağlam kalabilmenin okuludur. Anadolu Gençlik, iman varsa imkanda vardır diyebilmenin adresidir.   TÜRKİYE’MİZİN EN ÖNEMLİ KURULUŞUDUR Erbakan Hoca’nın sözünede değinen Öztürk, Muhterem Erbakan hocamız, “Anadolu Gençlik Derneği Türkiye’mizin en önemli kuruluşudur. Bir daha söylüyorum Anadolu Gençlik Derneği Türkiye’mizin en önemli kuruluşudur. Niçin? Çünkü bir ülkenin asıl gücü ne tankıdır ne de parasıdır; inançlı evlatlarıdır. Şeklinde konuşarak Anadolu Gençlik Derneğine verdiği önemi göstermiştir. Yine aynı şekilde Muhterem Hocamız Anadolu Gençlik Derneği’nin en önemli hizmetinin “Açıları sağlam, açılarında en ufak bir sapma olmayan bir inanca sahip gençler yetiştirmek olduğunu belirtmiştir.” Şeklinde konuştu. İlk adım eğitim ve tanışma kampına katılan öğrencilere AGD Adana Şube Başkanı ve Milli Gazete Yazarlarından Abdülaziz Kıranşal’ın Sosyal Medya İlmihali hediye edildi.       
denizli haber / denizli 20 haber / AGD’nin İlk Adım Eğitim Ve Tanışma Kampı Karahayıt’ta Yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu tarafından 'ilk adım eğitim ve tanışma kampı' Pamukkale Karahayıt'ta yapıldı.

 

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere yönelik iki günlük ilk adım eğitim ve tanışma kampı Karahayıt merkezinde yapıldı. Kur’an-ı  Kerim tilavetiyle başlayan program, AGD Denizli Şubesi Üniversite Komisyon Başkanı Ahemet taha Feten’in açılış konuşmalarının ardından seminerlerle devam etti.

 

İMAN VARSA İMAKANDA VARDIR DİYEBİLMENİN ADRESİDİR

AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, AGD’nin önemi konulu yaptığı konuşmada, “Anadolu Gençlik, Çanakkale önlerine gelmiş İngiliz donanmasında namaz kılıp Osmanlı siperlerini bombalayacak askerleri yetiştirmenin adresi değildir. Anadolu Gençlik, çay sohbetlerinde ve edebiyat kürsülerinde kahramanlık satmak değildir. Anadolu Gençlik ne bir Yeşilay Derneğidir, ne de eğitsel kol çalışmasıdır. Anadolu gençlik ümmetin son Daru’l- Erkam-ıdır, son Ashab-ı Suffasıdır. Anadolu Gençlik, Enderun’dur, 4 Fakülte’dir. Anadolu Gençlik, hakkı üstün tutmaktır, maneviyatçılıktır, nefis terbiyesidir. Anadolu Gençlik, yük altında ve hizmet esnasında sadık ve sağlam kalabilmenin okuludur. Anadolu Gençlik, iman varsa imkanda vardır diyebilmenin adresidir.

 

TÜRKİYE’MİZİN EN ÖNEMLİ KURULUŞUDUR

Erbakan Hoca’nın sözünede değinen Öztürk, Muhterem Erbakan hocamız, “Anadolu Gençlik Derneği Türkiye’mizin en önemli kuruluşudur. Bir daha söylüyorum Anadolu Gençlik Derneği Türkiye’mizin en önemli kuruluşudur. Niçin? Çünkü bir ülkenin asıl gücü ne tankıdır ne de parasıdır; inançlı evlatlarıdır. Şeklinde konuşarak Anadolu Gençlik Derneğine verdiği önemi göstermiştir. Yine aynı şekilde Muhterem Hocamız Anadolu Gençlik Derneği’nin en önemli hizmetinin “Açıları sağlam, açılarında en ufak bir sapma olmayan bir inanca sahip gençler yetiştirmek olduğunu belirtmiştir.” Şeklinde konuştu.

İlk adım eğitim ve tanışma kampına katılan öğrencilere AGD Adana Şube Başkanı ve Milli Gazete Yazarlarından Abdülaziz Kıranşal’ın Sosyal Medya İlmihali hediye edildi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.