AGD’nin Kış Etkinlikleri Sona Erdi

DENİZLİ 05.02.2017 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD’nin Kış Etkinlikleri Sona Erdi

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi, ortaokul, liseler ve Hanımlar Komisyonu tarafından her eğitim sene ara döneminde yapılan ‘Kış Etkinlikleri’ programı, bu yılda yoğun katılımla gerçekleşmiş oldu.

Dört gün boyunca devam eden etkinlikler hakkında bilgi veren AGD Denizli Şubesi Liseler Komisyon Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı yaptığı açıklamada, kış etkinlikleri programının ortaokul, lise ve Hanımlar Komisyonunun katılımı ile gerçekleştirdiklerini aktardı.    Öğrencilerin üzerinde çok olumlu etkiler bıraktığını dile getirdi. Kış etkinlikleri programında ortaokul, liseler gençleri ile yoğun bir sosyal faaliyet gerçekleştirdiklerini ifade eden Çağrıcı, “Dört ay gibi uzun bir süre okul hayatına devam eden öğrencilerin iyi bir dinlenmeye ve ikinci dönem için moral motivasyona ihtiyaçları var.   Biz bu yıl bir çok sosyal etkinlik ile gençlerimizden ilk dönemin yorgunluğunu aldık, ikinci döneme aşkla, heyacanla hazır hale getirdik hamdolsun.   BU ÜLKENİN EN ÖNEMLİ GÜCÜ İMANLI GENÇLİĞİDİR    Bu çalışmaları yapabilmenin büyük maliyetler ortaya çıkardığını söyleyen Başkan Çağrıcı, “Öğrencilerimiz ile sosyal faaliyetler gerçekleştirdik, Pamukkale ve Bağbaşı teleferiğine gittik.    Yine Denizlimizde gezilmesi görülmesi gereken mekanları ziyaret ettik. Oyunlar oynadık. Her bir faaliyetimiz ciddi bir maliyet olarak karşımıza çıktı. Bu masrafların kaynağını bulmak zorundayız.    Maddi konular ile ilgili bir ekibimiz yoğun çalışmalar yapsa da, sıkıntılar yaşıyoruz. Bizler bu çalışmaları yaparken hiçbir maddi beklenti içerisinde değiliz.   Bu ülkenin en önemli gücü imanlı gençliğidir diye düşünüyor, gece gündüz demeden ahlak ve maneviyat yüklenmiş gençler olsun diye çalışıyoruz.    Bu bağlamda bu çalışmalarda toplumumuzdan madden ve manen destek bekliyoruz. Herkesin bu çalışmaların bir ucundan tutmasını arzu ediyoruz.   Taşın altına elimizi değil, bütün bedenimizi koymamız gerektiğine inanıyoruz. Çünkü bu ülke bizim, bu gençlik bizim. Yarınlar için endişe değil, ümit beslemek istiyorsak AGD’nin çalışmalarına tüm kesimlerden destek bekliyoruz. Allah çalışmalarımızda bizlerin yardımcısı olsun.   
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi, ortaokul, liseler ve Hanımlar Komisyonu tarafından her eğitim sene ara döneminde yapılan ‘Kış Etkinlikleri’ programı, bu yılda yoğun katılımla gerçekleşmiş oldu.

Dört gün boyunca devam eden etkinlikler hakkında bilgi veren AGD Denizli Şubesi Liseler Komisyon Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı yaptığı açıklamada, kış etkinlikleri programının ortaokul, lise ve Hanımlar Komisyonunun katılımı ile gerçekleştirdiklerini aktardı. 

 

Öğrencilerin üzerinde çok olumlu etkiler bıraktığını dile getirdi. Kış etkinlikleri programında ortaokul, liseler gençleri ile yoğun bir sosyal faaliyet gerçekleştirdiklerini ifade eden Çağrıcı, “Dört ay gibi uzun bir süre okul hayatına devam eden öğrencilerin iyi bir dinlenmeye ve ikinci dönem için moral motivasyona ihtiyaçları var.

 

Biz bu yıl bir çok sosyal etkinlik ile gençlerimizden ilk dönemin yorgunluğunu aldık, ikinci döneme aşkla, heyacanla hazır hale getirdik hamdolsun.

 


BU ÜLKENİN EN ÖNEMLİ GÜCÜ İMANLI GENÇLİĞİDİR 

 

Bu çalışmaları yapabilmenin büyük maliyetler ortaya çıkardığını söyleyen Başkan Çağrıcı, “Öğrencilerimiz ile sosyal faaliyetler gerçekleştirdik, Pamukkale ve Bağbaşı teleferiğine gittik. 

 

Yine Denizlimizde gezilmesi görülmesi gereken mekanları ziyaret ettik. Oyunlar oynadık. Her bir faaliyetimiz ciddi bir maliyet olarak karşımıza çıktı. Bu masrafların kaynağını bulmak zorundayız. 

 

Maddi konular ile ilgili bir ekibimiz yoğun çalışmalar yapsa da, sıkıntılar yaşıyoruz. Bizler bu çalışmaları yaparken hiçbir maddi beklenti içerisinde değiliz.

 

Bu ülkenin en önemli gücü imanlı gençliğidir diye düşünüyor, gece gündüz demeden ahlak ve maneviyat yüklenmiş gençler olsun diye çalışıyoruz. 

 

Bu bağlamda bu çalışmalarda toplumumuzdan madden ve manen destek bekliyoruz. Herkesin bu çalışmaların bir ucundan tutmasını arzu ediyoruz.

 

Taşın altına elimizi değil, bütün bedenimizi koymamız gerektiğine inanıyoruz. Çünkü bu ülke bizim, bu gençlik bizim. Yarınlar için endişe değil, ümit beslemek istiyorsak AGD’nin çalışmalarına tüm kesimlerden destek bekliyoruz. Allah çalışmalarımızda bizlerin yardımcısı olsun. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.