AGD’nin Siyer-İ Nebi Yarışması Gerçekleştirildi

EĞİTİM 21.04.2019 - 16:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AGD’nin Siyer-İ Nebi Yarışması Gerçekleştirildi

Anadolu Gençlik Derneği Tarafından Türkiye’nin 81 ilinde Ortaokul düzeyindeki gençlere yönelik organize edilen “Gençler Kutlu Peygamberin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması” Denizli merkez ve ilçelerinde binlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. Öğrenciler, Peygamber Efendimiz’i daha iyi tanımış olmanın heyecanını yaşadı.   Mustafa Soykök’ün “En Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)” isimli kitabından test şeklinde sorulan 60 soruda ter döken gençler, 100 dakika süren sınav ile Peygamber Efendimiz’i daha iyi tanımış olmanın heyecanını yaşadı.    Konu ile ilgili açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk,  “Siyer-i Nebi sınavıyla en önemli amacımız bir gencimize daha Peygamberimizin hayatını ulaştırmaktır. Peygamber Efendimiz’in hayatını hayatına tatbik edecek gençler yetiştirmek, onun mücadelesini İslam’ı insanlara nasıl aktardığını gençlere aktarmaktır. Hayatta en güzel şey, Allah ve Resul’ünü bilmek ve Müslüman’ca düşünüp Müslüman’ca yaşamaktır. Siyer-i Nebi Yarışmamıza katılan bütün gençlerimize başarılar diler, Sevgili Peygamberimizin (s.av) izinde bir ömür niyaz ederim.   O’nun hayatını öğrenerek herkesin kazanacağı bu yarışmaya ve yıl boyunca devam eden etkinliklerimize tüm ortaokullu öğrencilerimizi davet ediyoruz” dedi.   Siyer-i Nebi sınavının sonuçlarının 12 Mayıs da efendimizinizinde.com internet adresinden açıklanarak dereceye giren öğrencilere de çeşitli hediyelerin verileceği belirtildi. 

Anadolu Gençlik Derneği Tarafından Türkiye’nin 81 ilinde Ortaokul düzeyindeki gençlere yönelik organize edilen “Gençler Kutlu Peygamberin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması” Denizli merkez ve ilçelerinde binlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. Öğrenciler, Peygamber Efendimiz’i daha iyi tanımış olmanın heyecanını yaşadı.

 

Mustafa Soykök’ün “En Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)” isimli kitabından test şeklinde sorulan 60 soruda ter döken gençler, 100 dakika süren sınav ile Peygamber Efendimiz’i daha iyi tanımış olmanın heyecanını yaşadı.

 

 Konu ile ilgili açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk,  “Siyer-i Nebi sınavıyla en önemli amacımız bir gencimize daha Peygamberimizin hayatını ulaştırmaktır. Peygamber Efendimiz’in hayatını hayatına tatbik edecek gençler yetiştirmek, onun mücadelesini İslam’ı insanlara nasıl aktardığını gençlere aktarmaktır. Hayatta en güzel şey, Allah ve Resul’ünü bilmek ve Müslüman’ca düşünüp Müslüman’ca yaşamaktır. Siyer-i Nebi Yarışmamıza katılan bütün gençlerimize başarılar diler, Sevgili Peygamberimizin (s.av) izinde bir ömür niyaz ederim.   O’nun hayatını öğrenerek herkesin kazanacağı bu yarışmaya ve yıl boyunca devam eden etkinliklerimize tüm ortaokullu öğrencilerimizi davet ediyoruz” dedi.

 

Siyer-i Nebi sınavının sonuçlarının 12 Mayıs da efendimizinizinde.com internet adresinden açıklanarak dereceye giren öğrencilere de çeşitli hediyelerin verileceği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.