Agd’nin Yaz Etkinlikleri Kayıtları Başladı

GÜNDEM 07.06.2017 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Agd’nin Yaz Etkinlikleri Kayıtları Başladı

AGD’nin organize ettiği Yaz Etkinlikleri 2017 programı 03 Temmuz- 04 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

AGD’nin organize ettiği Yaz Etkinlikleri 2017 programı 03 Temmuz- 04 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.   Ahlaki ve manevi eğitimlerin verileceği belirtilen etkinliklerle ilgili bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ortaokullar Komisyonu Başkanı Ali Kocaköse, etkinlikler kapsamında Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Peygamberler tarihi, temel dini bilgiler, İslam coğrafyası ve Tiyatro-sinema’nın yanı sıra, yüzme, gezi, piknik, ata binme ve yarışmaların olacağı sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirileceğini söyledi.   Kocaköse, “Öğrencilerimiz etkinliklerle hem tatil yapacaklar hem de Kur’an-ı Kerim ve temel dini eğitimler alacaklar.”dedi   Etkinlikler kapsamında Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Peygamberler tarihi, ve temel dini bilgiler ile ilgili deneme sınavı gibi yarışmalar düzenleneceğini de aktaran Kocaköse, “Öğrencilerimizi birçok sürpriz hediyeler de beklemektedir. Amacımız ve gayemiz dinine, vatanına ve milletine bağlı hayırlı nesiller yetiştirmektir. Çocukların yaz aylarını dolu dolu geçirmesini, İman, ahlak ve milli şuur ile donanmasını isteyen tüm anne babalar AGD merkez şubesi aracılığı ve irtibat numaralarından bizimle iletişime geçebilirler.   Kayıt yaptırmak için erkek öğrenciler 0554 743 56 96- Kız öğrenciler için 0534 065 25 59 nolu telefonlardan bilgi alabileceklerini belirtti. Kayıtların Ramazan ayı sonuna kadar alınacağı belirtildi.
AGD’nin organize ettiği Yaz Etkinlikleri 2017 programı 03 Temmuz- 04 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

AGD’nin organize ettiği Yaz Etkinlikleri 2017 programı 03 Temmuz- 04 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Ahlaki ve manevi eğitimlerin verileceği belirtilen etkinliklerle ilgili bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ortaokullar Komisyonu Başkanı Ali Kocaköse, etkinlikler kapsamında Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Peygamberler tarihi, temel dini bilgiler, İslam coğrafyası ve Tiyatro-sinema’nın yanı sıra, yüzme, gezi, piknik, ata binme ve yarışmaların olacağı sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirileceğini söyledi.

 

Kocaköse, “Öğrencilerimiz etkinliklerle hem tatil yapacaklar hem de Kur’an-ı Kerim ve temel dini eğitimler alacaklar.”dedi

 

Etkinlikler kapsamında Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Peygamberler tarihi, ve temel dini bilgiler ile ilgili deneme sınavı gibi yarışmalar düzenleneceğini de aktaran Kocaköse, “Öğrencilerimizi birçok sürpriz hediyeler de beklemektedir. Amacımız ve gayemiz dinine, vatanına ve milletine bağlı hayırlı nesiller yetiştirmektir. Çocukların yaz aylarını dolu dolu geçirmesini, İman, ahlak ve milli şuur ile donanmasını isteyen tüm anne babalar AGD merkez şubesi aracılığı ve irtibat numaralarından bizimle iletişime geçebilirler.

 

Kayıt yaptırmak için erkek öğrenciler 0554 743 56 96- Kız öğrenciler için 0534 065 25 59 nolu telefonlardan bilgi alabileceklerini belirtti. Kayıtların Ramazan ayı sonuna kadar alınacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.