AGD ve ÖĞDER'den Osmanlıca Sınavı'na Destek

DENİZLİ 12.01.2017 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD ve ÖĞDER'den Osmanlıca Sınavı'na Destek

Denizli Anadolu Gençlik Derneği ve Şuurlu Öğretmenler Derneği'nden Pamukkale Üniversitesi'nde yapılan "Osmanlıca Sınavına" destek vererek,yapılan olumsuz haberlere tepki gösterdi.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, Pamukkale Üniversitesi’nde Elmas Kalem Eğitim Ve Kültür Derneği tarafından yapılan Osmanlıca yarışmasına destek vererek yarışmaya sahip çıktı.    Ekrem Çetin ; "İlim, irfan ve bilim yuvası olan Pamukkale Üniversitemiz bu Osmanlıca yarışmasını yaparak asıl fonksiyonunu icra etmiştir. Yüzde doksan dokuzu Müslüman olan bir ülkemizde Çarşaf dan,  kızların ayrı erkeklerin ayrı yarışmaya tabi tutulmasından rahatsız olan zihniyet kendini sorgulamalıdır" dedi.   Denizli’de yerel bir haber sitesinde “PAÜ’ de kara çarşaflı gözetmen eşliğinde sınav” başlıklı habere de tepki veren Çetin “Denizli’de 28 Şubat Gazeteciliği yeniden hortladı” şeklinde sosyal medya hesabında paylaşarak haber sitesine tepkisini belirtti.   Denizli Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Başkanı Halil Akpınar da sosyal medya hesabında, "Denizli'de yerel medyanın 28 şubat sevdasına tutulan muhabirlerine bir çeki düzen vermesi gerek. Biz bu şekilde haber yapan kafaları geride bıraktığımızı sanıyorduk!" şeklinde yazarak tepkisini belirtti.
Denizli Anadolu Gençlik Derneği ve Şuurlu Öğretmenler Derneği'nden Pamukkale Üniversitesi'nde yapılan "Osmanlıca Sınavına" destek vererek,yapılan olumsuz haberlere tepki gösterdi.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, Pamukkale Üniversitesi’nde Elmas Kalem Eğitim Ve Kültür Derneği tarafından yapılan Osmanlıca yarışmasına destek vererek yarışmaya sahip çıktı. 

 

Ekrem Çetin ; "İlim, irfan ve bilim yuvası olan Pamukkale Üniversitemiz bu Osmanlıca yarışmasını yaparak asıl fonksiyonunu icra etmiştir. Yüzde doksan dokuzu Müslüman olan bir ülkemizde Çarşaf dan,  kızların ayrı erkeklerin ayrı yarışmaya tabi tutulmasından rahatsız olan zihniyet kendini sorgulamalıdır" dedi.

 

Denizli’de yerel bir haber sitesinde “PAÜ’ de kara çarşaflı gözetmen eşliğinde sınav” başlıklı habere de tepki veren Çetin “Denizli’de 28 Şubat Gazeteciliği yeniden hortladı” şeklinde sosyal medya hesabında paylaşarak haber sitesine tepkisini belirtti.

 

Denizli Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Başkanı Halil Akpınar da sosyal medya hesabında, "Denizli'de yerel medyanın 28 şubat sevdasına tutulan muhabirlerine bir çeki düzen vermesi gerek. Biz bu şekilde haber yapan kafaları geride bıraktığımızı sanıyorduk!" şeklinde yazarak tepkisini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.