AGD yaz etkinlikleri sona erdi

EĞİTİM 01.08.2018 - 12:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AGD yaz etkinlikleri sona erdi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Ortaokullar Komisyonunun düzenlemiş olduğu kız ve erkek öğrencilere yönelik 5 haftalık Yaz etkinlikleri Programı sona erdi.    Yaz etkinliği programı çerçevesinde öğrencilere Kur-an-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler, Örnek Şahsiyetler eğitimleri verilerek, geziler, piknikler, sportif faaliyetler ve ziyaretler yaptırıldı. Yaz Etkinliği programı hakkında açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Ülkemizin geleceğini şekillendirecek, manevi değerlerini ayakta tutacak, güzel ahlakı kendine düstur edinen nesiller yetiştirmenin gayretinde olduklarını vurgulayarak, İslam’ı yaşamak gibi yaşatmanın da önemli olduğunu aktardı. İslam’ı çocuklarımıza doğru şekilde anlatmanın derdindeğiz dedi.        COĞRAFYAMIZIN EN TEMEL İHTİYACI İSLAM’DIR, İSLAM KARDEŞLİĞİDİR   Toplumumuzda  “Kötü örneklerin olumsuz etkisinin olduğu yadsınamaz ama araştıran, doğru adreslerle tanışan gençlerde bir sıkıntı olmuyor. İslam’ın ne olduğunu anladıklarına bağlılıkları daha da artıyor. İslam’ı yaşamak yoldaki bir taşı kaldırmaktır, yetimleri sarıp sarmalamaktır,  komşusu açken tok yatmamaktır, insanlara faydalı olmaktır, kibirlenmemek, alçak gönüllü olmaktır, yaşamak insanı yaşatmaktır. İslam’ı yaşamak, masum bir insanı öldürmenin bütün insanları öldürmek gibi olduğunu bilmektir” dedi. Gerçekleştirilen yaz etkinliklerinin uzun vadede hem gençler hem de ülke için büyük önem taşıdığını belirten Öztürk, “Çocuklarımız bizim için değerli ve yaz etkinlikleri de bu değerle mündemiç. Kalbinde inanç olmayan nesillerin içerisinde yaşadıkları topluma da diğer insanlara da zarar vermeleri çok kolaydır. Karıncanın hakkını gözeten nesillere ihtiyaç vardır. Öte yandan bugün bu coğrafyanın en temel ihtiyacı İslam’dır, İslam kardeşliğidir” dedi.        AGD HANIMLAR ORTAOKULLAR KOMİSYONU YAZ ETKİNLİKLERİ PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE YAŞLILARI UNUTMADI  AGD Hanımlar Ortaokullar Komisyonu da Yaz Etkinlikleri programı çerçevesinde huzurevini ziyaret ederek yaşlıları unutmadı. Yaşlıların öneminden bahseden Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Ayşe Zeybek, "Toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli özelliklerinden birisi yaşlılarına karşı gösterdiği sevgi ve saygıdır. Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır. Onların duası sayesinde bizler millet olarak, devlet olarak belalardan ve felaketlerden korunuyoruz" ifadelerini kullandı.    

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Ortaokullar Komisyonunun düzenlemiş olduğu kız ve erkek öğrencilere yönelik 5 haftalık Yaz etkinlikleri Programı sona erdi. 

 

Yaz etkinliği programı çerçevesinde öğrencilere Kur-an-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler, Örnek Şahsiyetler eğitimleri verilerek, geziler, piknikler, sportif faaliyetler ve ziyaretler yaptırıldı. Yaz Etkinliği programı hakkında açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Ülkemizin geleceğini şekillendirecek, manevi değerlerini ayakta tutacak, güzel ahlakı kendine düstur edinen nesiller yetiştirmenin gayretinde olduklarını vurgulayarak, İslam’ı yaşamak gibi yaşatmanın da önemli olduğunu aktardı. İslam’ı çocuklarımıza doğru şekilde anlatmanın derdindeğiz dedi.

 

 

  


COĞRAFYAMIZIN EN TEMEL İHTİYACI İSLAM’DIR, İSLAM KARDEŞLİĞİDİR  


Toplumumuzda  “Kötü örneklerin olumsuz etkisinin olduğu yadsınamaz ama araştıran, doğru adreslerle tanışan gençlerde bir sıkıntı olmuyor. İslam’ın ne olduğunu anladıklarına bağlılıkları daha da artıyor. İslam’ı yaşamak yoldaki bir taşı kaldırmaktır, yetimleri sarıp sarmalamaktır,  komşusu açken tok yatmamaktır, insanlara faydalı olmaktır, kibirlenmemek, alçak gönüllü olmaktır, yaşamak insanı yaşatmaktır. İslam’ı yaşamak, masum bir insanı öldürmenin bütün insanları öldürmek gibi olduğunu bilmektir” dedi. Gerçekleştirilen yaz etkinliklerinin uzun vadede hem gençler hem de ülke için büyük önem taşıdığını belirten Öztürk, “Çocuklarımız bizim için değerli ve yaz etkinlikleri de bu değerle mündemiç. Kalbinde inanç olmayan nesillerin içerisinde yaşadıkları topluma da diğer insanlara da zarar vermeleri çok kolaydır. Karıncanın hakkını gözeten nesillere ihtiyaç vardır. Öte yandan bugün bu coğrafyanın en temel ihtiyacı İslam’dır, İslam kardeşliğidir” dedi. 

 

 

 


AGD HANIMLAR ORTAOKULLAR KOMİSYONU YAZ ETKİNLİKLERİ PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE YAŞLILARI UNUTMADI 


AGD Hanımlar Ortaokullar Komisyonu da Yaz Etkinlikleri programı çerçevesinde huzurevini ziyaret ederek yaşlıları unutmadı. Yaşlıların öneminden bahseden Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Ayşe Zeybek, "Toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli özelliklerinden birisi yaşlılarına karşı gösterdiği sevgi ve saygıdır. Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır. Onların duası sayesinde bizler millet olarak, devlet olarak belalardan ve felaketlerden korunuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.