AGD: Yitirdiğimiz Her Şehidimiz İçin Allah’tan Rahmet Diliyoruz

DİĞER 11.07.2016 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

AGD: Yitirdiğimiz Her Şehidimiz İçin Allah’tan Rahmet Diliyoruz

denizli haber / denizli 20 haber / AGD: Yitirdiğimiz Her Şehidimiz İçin Allah’tan Rahmet Diliyoruz

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk yayınladığı mesajda, “Denizlili şehit Atsubay Burak Erten ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet dilediklerini” söyledi. Öztürk, “Hakkari Aktütün’de terör saldırısında hayatını kaybeden Denizlili şehidimiz Astsubay Çavuş Burak Erten’e Van ve Mardin’deki terör saldırısında şehit olan 4 kardeşimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Evlatlarını vatan için şehit veren ailelerin ve milletimizin başı sağ olsun.  Irkçı emperyalizm ve Siyonizm bu coğrafyada kan akıtmaya devam ediyor. Türkiye'de olup bitenler, Afganistan ve Irak'ın işgalinden, Libya'da ve Yemen'de yaşananlardan, Suriye'nin karıştırılmasından bağımsız olaylar değildir. Coğrafyamızda Hamaset içeren nutuklara değil feraset içeren politikalara ihtiyaç var. Yitirdiğimiz her Şehidimiz için Allah'tan rahmet diliyoruz. Acılı ailelerine sabırlar diliyoruz. Akan kanın durması için bir an evvel gerekli adımların atılmasını istiyoruz. Dost ve müttefik olarak gösterilen tüm şer güçlerle ilişkilerin gözden geçirilmesi gerekir. Olup bitenin kirli bir oyun olduğuna dair kokuların giderilmesi gerekir. Aklıselim ve sağduyu yitirilmeden süreç işletilmelidir” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / AGD: Yitirdiğimiz Her Şehidimiz İçin Allah’tan Rahmet Diliyoruz

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk yayınladığı mesajda, “Denizlili şehit Atsubay Burak Erten ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet dilediklerini” söyledi.

Öztürk, “Hakkari Aktütün’de terör saldırısında hayatını kaybeden Denizlili şehidimiz Astsubay Çavuş Burak Erten’e Van ve Mardin’deki terör saldırısında şehit olan 4 kardeşimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Evlatlarını vatan için şehit veren ailelerin ve milletimizin başı sağ olsun.

 Irkçı emperyalizm ve Siyonizm bu coğrafyada kan akıtmaya devam ediyor. Türkiye'de olup bitenler, Afganistan ve Irak'ın işgalinden, Libya'da ve Yemen'de yaşananlardan, Suriye'nin karıştırılmasından bağımsız olaylar değildir.

Coğrafyamızda Hamaset içeren nutuklara değil feraset içeren politikalara ihtiyaç var. Yitirdiğimiz her Şehidimiz için Allah'tan rahmet diliyoruz.
Acılı ailelerine sabırlar diliyoruz. Akan kanın durması için bir an evvel gerekli adımların atılmasını istiyoruz. Dost ve müttefik olarak gösterilen tüm şer güçlerle ilişkilerin gözden geçirilmesi gerekir. Olup bitenin kirli bir oyun olduğuna dair kokuların giderilmesi gerekir. Aklıselim ve sağduyu yitirilmeden süreç işletilmelidir” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.