Ahmet Divarcı;

SİYASET 02.03.2019 - 11:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ahmet Divarcı;

Millet İttifakı CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, karış karış gezdiği ilçede vatandaşlarla buluşarak projelerini anlatmaya devam ediyor.    'Dev', 'Mega' gibi göz boyayan ve borçlandıran projelerden uzak durduklarını dile getiren Ahmet Divarcı, yaşanan olumsuz ekonomik şartları ilçede ortadan kaldırmayı, vatandaşın 'Ekmeğini Büyütmeye' yönelik projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti.     Pek çok belediye başkan adayının büyük bütçelerle vaat ettiği projelerin ilçe halkına ekonomik getiri olarak dönmediğine dikkat çeken Ahmet Divarcı; "Amacımız kalkınan, hane ekonomisine katkı koyan bir belediyecilik anlayışı ile ilçemizi yönetmek. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu şartlar herkesi etkilemiş durumda. Bu şartları görmezden gelip, dağa, taşa, binaya yatırım yapmak vatandaşı görmeden gelmektir. Biz yatırımlarımızı insanımıza yapmak istiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza, zorluklarla mücadele eden çiftçilerimize, bin bir emekle çalışan işçilerimize, ayakta kalmak için direnen esnafımıza yatırım yapacağız. Tüketen değil üreten bir belediyecilikle Pamukkalelilerimizi tanıştıracağız" açıklamalarında bulundu.    

Millet İttifakı CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, karış karış gezdiği ilçede vatandaşlarla buluşarak projelerini anlatmaya devam ediyor.

 

 'Dev', 'Mega' gibi göz boyayan ve borçlandıran projelerden uzak durduklarını dile getiren Ahmet Divarcı, yaşanan olumsuz ekonomik şartları ilçede ortadan kaldırmayı, vatandaşın 'Ekmeğini Büyütmeye' yönelik projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti.

 

 

Pek çok belediye başkan adayının büyük bütçelerle vaat ettiği projelerin ilçe halkına ekonomik getiri olarak dönmediğine dikkat çeken Ahmet Divarcı; "Amacımız kalkınan, hane ekonomisine katkı koyan bir belediyecilik anlayışı ile ilçemizi yönetmek. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu şartlar herkesi etkilemiş durumda. Bu şartları görmezden gelip, dağa, taşa, binaya yatırım yapmak vatandaşı görmeden gelmektir. Biz yatırımlarımızı insanımıza yapmak istiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza, zorluklarla mücadele eden çiftçilerimize, bin bir emekle çalışan işçilerimize, ayakta kalmak için direnen esnafımıza yatırım yapacağız. Tüketen değil üreten bir belediyecilikle Pamukkalelilerimizi tanıştıracağız" açıklamalarında bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.