Ahmet Kutluhan PAÜ rektörlüğüne vekil olarak atandı

GÜNDEM 11.08.2020 - 08:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ahmet Kutluhan PAÜ rektörlüğüne vekil olarak atandı

YÖK tarafından görevinden uzaklaştırılan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ'ın yerine Prof. Dr. Ahmet Kutluhan Rektör vekili olarak getirildi.   PAÜ, Personel Daire Başkanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağını duyurusunun ardından açıklanan kriterlerin Rektör Hüseyin Bağ’ın eşinin karşıladığı ve sadece eşinin başvurduğu bir ilan sonucu PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ hakkında Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından soruşturma başlatılmıştı. Dün toplanan Yüksek Öğretim Kurulu, Pamukkale Üniversitesi rektörü Hüseyin Bağ hakkındaki kararını açıkladı. Bağ’ın görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.   Hüseyin Bağ’ın görevden uzaklaştırılmasının ardından rektör vekilliğine aslen Çallı olan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı KBB uzmanı Prof Dr. Ahmet Kutluhan getirildi. Ahmet Kutluhan daha önce de 2011 yılında Hüseyin Bağcı ve Necdet Ardıç’la rektörlük için yarışmıştı.

YÖK tarafından görevinden uzaklaştırılan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ'ın yerine Prof. Dr. Ahmet Kutluhan Rektör vekili olarak getirildi.

 

PAÜ, Personel Daire Başkanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağını duyurusunun ardından açıklanan kriterlerin Rektör Hüseyin Bağ’ın eşinin karşıladığı ve sadece eşinin başvurduğu bir ilan sonucu PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ hakkında Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından soruşturma başlatılmıştı. Dün toplanan Yüksek Öğretim Kurulu, Pamukkale Üniversitesi rektörü Hüseyin Bağ hakkındaki kararını açıkladı. Bağ’ın görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

 

Hüseyin Bağ’ın görevden uzaklaştırılmasının ardından rektör vekilliğine aslen Çallı olan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı KBB uzmanı Prof Dr. Ahmet Kutluhan getirildi. Ahmet Kutluhan daha önce de 2011 yılında Hüseyin Bağcı ve Necdet Ardıç’la rektörlük için yarışmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.