Ahmet Yıldız,çürüyen kavun ve karpuzlar için vatandaşlardan fikir istedi

DENİZLİ 18.08.2019 - 11:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ahmet Yıldız,çürüyen kavun ve karpuzlar için vatandaşlardan fikir istedi

Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, babasına ait bostan tarlasındaki tonlarca kavun ve karpuzun çürüdüğünü belirterek ihracatı mümkün olmazsa ne yapılması konusunda önce vatandaşlara öneride bulundu sonrada vatandaşlardan fikir istedi.   Milletvekili Ahmet Yıldız, babasına ait bostan tarlasını arkadaşının ektiğini bu yıl bereketli geçtiğini belirterek bostanda kavun ve karpuzların çürüdüğünü ifade ederek, ihracatı mümkün olmaması durumunda içini pekmez kabuğundan ise pestil yapılabileceği bilgisini verdi. Vatandaşlardan öneri isteyen vekil Yıldız, başka nasıl değerlendirilebilir sorusunu sordu.   Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ahmet Yıldız’a en ilginç yorum ise bir vatandaştan geldi.  Y.H. isimli kullanıcı; “Sayın vekilim ihracat kapılarını siz açacaksınız ki bizler de para kazanalım” yorumunda bulundu. Yorumlar arasında bazı üreticiler vekilden bu konu hakkında yardım talebinde bulunurken, bazı kullanıcılar ise hayrınıza dağıtın söylemlerinde bulundu.   İşte Milletvekili Ahmet Yıldız’ın o paylaşımı;     Takipçilerin mesajları;  

Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, babasına ait bostan tarlasındaki tonlarca kavun ve karpuzun çürüdüğünü belirterek ihracatı mümkün olmazsa ne yapılması konusunda önce vatandaşlara öneride bulundu sonrada vatandaşlardan fikir istedi.

 

Milletvekili Ahmet Yıldız, babasına ait bostan tarlasını arkadaşının ektiğini bu yıl bereketli geçtiğini belirterek bostanda kavun ve karpuzların çürüdüğünü ifade ederek, ihracatı mümkün olmaması durumunda içini pekmez kabuğundan ise pestil yapılabileceği bilgisini verdi. Vatandaşlardan öneri isteyen vekil Yıldız, başka nasıl değerlendirilebilir sorusunu sordu.

 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ahmet Yıldız’a en ilginç yorum ise bir vatandaştan geldi.  Y.H. isimli kullanıcı; “Sayın vekilim ihracat kapılarını siz açacaksınız ki bizler de para kazanalım” yorumunda bulundu. Yorumlar arasında bazı üreticiler vekilden bu konu hakkında yardım talebinde bulunurken, bazı kullanıcılar ise hayrınıza dağıtın söylemlerinde bulundu.

 

İşte Milletvekili Ahmet Yıldız’ın o paylaşımı;

 

 

Takipçilerin mesajları;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.