Aile Danışmanı Ve Yazar Anıl'dan Çameliler'e Mükemmel Seminer

YAŞAM 13.12.2019 - 11:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Aile Danışmanı Ve Yazar Anıl'dan Çameliler'e Mükemmel Seminer

Aile Danışmanı ve Yazar Gonca Anıl, Çameli Belediyesi ve Kent Konseyinin destekleriyle ilçe halkına,  "Mutlu Aile Mutlu Çocuk" adlı seminer düzenlendi.   "HER ÇOCUK MÜKEMMEL YARATILIYOR, MÜKEMMELLİĞİNİ ORTAYA ÇIKARMAK AİLE VE EĞİTİMCİNİN GÖREVİ"    Aile Danışmanı ve Yazar Gonca Anıl Çameli Belediyesi ve Çameli Kent Konseyi davetiyle "Mutlu Aile Mutlu Çocuk" adlı seminerinde Çameli  aileleriyle buluştu. Çameli Hayri Dev Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen Seminer Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Gonca Anıl, "Her çocuğun mükemmel yaratıldığını ona yön vermek, mükemmelliğini ortaya çıkarmanın ailelerin, eğitimcilerin görevi olduğunu söyledi. 'Mutlu bir çocuğu, ancak mutlu bir ailede görebiliriz' diyen Anıl "Çocuk mutluluğu ancak mutlu bir ailede yakalayabilir. Çocuklarınızı zorlayıcı sözlerle ders çalıştıramazsınız. Onlara ancak görsel, dokunsal, işitsel olarak motive ederek ders çalıştırabilirsiniz. Çocuklarınızın farklılıklarını mutlaka dikkate alın. Çocuğunuzu bir başkasının çocuğu ile asla kıyaslamayın. Kardeşleri ile de kıyaslamayın. O sizin çocuğunuz, bunu asla unutmayın. Onlara sevgiyi, saygıyı, paylaşmayı, hoşgörüyü, doğruluğu, dürüstlüğü vermeye çalışın" dedi.     "SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA AİLE KURUMLARINA DEĞER VERİYORUZ"   Seminer'de bir konuşma yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Ailedeki sevgi ve güven ortamının mutlu bireylerin yetişmesi açısından da önemli olduğuna dikkat çekti. Arslan "Sağlıklı birey, mutlu aile ve huzurlu toplum bir bütündür. Biri mutlu olmadan diğerleri olmuyor. Hayatta karşılaştığınız tüm güçlükleri yenmek için mutlu aile ortamı her yaştan insan için önemli. Biz de sosyal belediyecilik anlayışımız gereği bu konu üzerinde duruyoruz. Çameli Kent Konseyi ile bu etkinliği gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk duyduk.dedi Sizlere hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. İnşallah bu etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.   "SORUNLARI ÇÖZMEDE AİLE DEĞERİNİ ANLAMAK ÇOK ÖNEMLİ"   Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, "Kederlerimizi, sorunlarımızı aşmamızda en önemli yapı taşı olan ailelerimizin değerini anlamak ve toplumda huzuru sağlamak adına düzenlediğimiz bu etkinliğin amacına ulaşmasını umuyor, hepinize sevgi ve saygılarımı iletiyorum" diye konuştu.     Seminerin ardından Gonca Anıl kitaplarını imzaladı.      

Aile Danışmanı ve Yazar Gonca Anıl, Çameli Belediyesi ve Kent Konseyinin destekleriyle ilçe halkına,  "Mutlu Aile Mutlu Çocuk" adlı seminer düzenlendi.

 

"HER ÇOCUK MÜKEMMEL YARATILIYOR, MÜKEMMELLİĞİNİ ORTAYA ÇIKARMAK AİLE VE EĞİTİMCİNİN GÖREVİ"

 

 Aile Danışmanı ve Yazar Gonca Anıl Çameli Belediyesi ve Çameli Kent Konseyi davetiyle "Mutlu Aile Mutlu Çocuk" adlı seminerinde Çameli  aileleriyle buluştu. Çameli Hayri Dev Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen Seminer Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Gonca Anıl, "Her çocuğun mükemmel yaratıldığını ona yön vermek, mükemmelliğini ortaya çıkarmanın ailelerin, eğitimcilerin görevi olduğunu söyledi. 'Mutlu bir çocuğu, ancak mutlu bir ailede görebiliriz' diyen Anıl "Çocuk mutluluğu ancak mutlu bir ailede yakalayabilir. Çocuklarınızı zorlayıcı sözlerle ders çalıştıramazsınız. Onlara ancak görsel, dokunsal, işitsel olarak motive ederek ders çalıştırabilirsiniz. Çocuklarınızın farklılıklarını mutlaka dikkate alın. Çocuğunuzu bir başkasının çocuğu ile asla kıyaslamayın. Kardeşleri ile de kıyaslamayın. O sizin çocuğunuz, bunu asla unutmayın. Onlara sevgiyi, saygıyı, paylaşmayı, hoşgörüyü, doğruluğu, dürüstlüğü vermeye çalışın" dedi.

 

 

"SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA AİLE KURUMLARINA DEĞER VERİYORUZ"

 

Seminer'de bir konuşma yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Ailedeki sevgi ve güven ortamının mutlu bireylerin yetişmesi açısından da önemli olduğuna dikkat çekti. Arslan "Sağlıklı birey, mutlu aile ve huzurlu toplum bir bütündür. Biri mutlu olmadan diğerleri olmuyor. Hayatta karşılaştığınız tüm güçlükleri yenmek için mutlu aile ortamı her yaştan insan için önemli. Biz de sosyal belediyecilik anlayışımız gereği bu konu üzerinde duruyoruz. Çameli Kent Konseyi ile bu etkinliği gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk duyduk.dedi Sizlere hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. İnşallah bu etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.

 

"SORUNLARI ÇÖZMEDE AİLE DEĞERİNİ ANLAMAK ÇOK ÖNEMLİ"

 

Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, "Kederlerimizi, sorunlarımızı aşmamızda en önemli yapı taşı olan ailelerimizin değerini anlamak ve toplumda huzuru sağlamak adına düzenlediğimiz bu etkinliğin amacına ulaşmasını umuyor, hepinize sevgi ve saygılarımı iletiyorum" diye konuştu.

 

 

Seminerin ardından Gonca Anıl kitaplarını imzaladı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.