Ak Gençlerden Halep’e yardım!

YAŞAM 03.02.2017 - 09:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ak Gençlerden Halep’e yardım!

Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları teşkilatı 3 tır gıda ve benzeri çeşit yardım malzemesini savaş mağduru Halep’e gönderdi.

Gençlik Kolları İl Başkanı Av.Melih Serim bununla birlikte bu tarz yardımlarınıda sürdüreceklerini ifade etti.Tırlar yola çıktıktan sonra birtakım açıklamalarda bulunan Serim şunları ifade etti.   ’’Suriye'de BeşşarEsed rejimi ve destekçilerinin muhaliflere yönelik katliam boyutundaki saldırıları sonucu Halep' te neden oldukları manzara, insanlık tarihinin en büyük ayıbıdır.  Biz  Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Teşkilatı olarak yaşlı-kadın-çocuk ayırt etmeksizin katledilen müslüman kardeşlerimiz iken, daha da vahimi asıl yok edilmeye çalışılan insanlık iken; ayrışmayı değil, bir olup dayanışmayı seçenlerdeniz. Gün; mazlum Halep halkı için dertlenme, bir nebze dahi olsa onların yaralarını sarma günüdür.Bugün buradan hareket eden 3 tır ile sadece un, kömür, battaniye, giyecek ve muhtelif gıda maddeleri değil, Halep halkına umut da gönderilmektedir. Biz inanıyoruz ki; Halep´te halka zulmeden kadar, zulme sessiz kalan da sorumludur. Bu nedenle; tüm dünya sussa da, biz teşkilat olarak susmayacağımızı gururla belirtmek isteriz. Yardım kampanyamıza destek olan herkesten Allah razı olsun diyor, başta Halep olmak üzere silahların sustuğu, barışın hüküm sürdüğü bir dünya için tüm insanlığa sesleniyoruz: Halep'te İnsanlık Ölmesin!’’.
Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları teşkilatı 3 tır gıda ve benzeri çeşit yardım malzemesini savaş mağduru Halep’e gönderdi.

Gençlik Kolları İl Başkanı Av.Melih Serim bununla birlikte bu tarz yardımlarınıda sürdüreceklerini ifade etti.Tırlar yola çıktıktan sonra birtakım açıklamalarda bulunan Serim şunları ifade etti.

 

’’Suriye'de BeşşarEsed rejimi ve destekçilerinin muhaliflere yönelik katliam boyutundaki saldırıları sonucu Halep' te neden oldukları manzara, insanlık tarihinin en büyük ayıbıdır.  Biz  Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Teşkilatı olarak yaşlı-kadın-çocuk ayırt etmeksizin katledilen müslüman kardeşlerimiz iken, daha da vahimi asıl yok edilmeye çalışılan insanlık iken; ayrışmayı değil, bir olup dayanışmayı seçenlerdeniz. Gün; mazlum Halep halkı için dertlenme, bir nebze dahi olsa onların yaralarını sarma günüdür.Bugün buradan hareket eden 3 tır ile sadece un, kömür, battaniye, giyecek ve muhtelif gıda maddeleri değil, Halep halkına umut da gönderilmektedir. Biz inanıyoruz ki; Halep´te halka zulmeden kadar, zulme sessiz kalan da sorumludur. Bu nedenle; tüm dünya sussa da, biz teşkilat olarak susmayacağımızı gururla belirtmek isteriz. Yardım kampanyamıza destek olan herkesten Allah razı olsun diyor, başta Halep olmak üzere silahların sustuğu, barışın hüküm sürdüğü bir dünya için tüm insanlığa sesleniyoruz: Halep'te İnsanlık Ölmesin!’’.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.