AK Parti 7. Büyük Kongresi sonrası Denizli’den üç görevlendirme

SİYASET 24.03.2021 - 16:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

AK Parti 7. Büyük Kongresi sonrası Denizli’den üç görevlendirme

AK Parti'nin 7. Büyük Kongresi'nden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bahsettiği 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun (MKYK) yeni listesi belli oldu. Listede Nurcan Dalbudak asil, Mehmet Karabay yedek olarak yer aldı. Necip Filiz ise Genel Merkez’de demokrasi hakem kurulunda yedek listede görev aldı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde bin 1428 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi. Kongre Divan Başkanı Ali İhsan Yavuz, seçim sonuçlarına göre 1431 oy kullandığını, 1428 oyun geçerli, 3 oyun geçersiz sayıldığını bildirdi. Yavuz, Erdoğan'ın geçerli 1428 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanlığa seçildiğini duyurdu. Partinin 75 üyeden oluşan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu da aynı oylamayla belirlendi.   AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşti.  MKYK listesinde Denizli’den eski Milletvekili ve il kadın kolları başkanı Nurcan Dalbudak asil, eski Tavas Belediye Başkanı ve ekonomi bakan yardımcısı Mehmet Karabay yedek olarak listede yer aldı. Eski il Başkanı Necip Filiz ise yedek olarak Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu üyeliğine seçildi.  

AK Parti'nin 7. Büyük Kongresi'nden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bahsettiği 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun (MKYK) yeni listesi belli oldu. Listede Nurcan Dalbudak asil, Mehmet Karabay yedek olarak yer aldı. Necip Filiz ise Genel Merkez’de demokrasi hakem kurulunda yedek listede görev aldı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde bin 1428 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi. Kongre Divan Başkanı Ali İhsan Yavuz, seçim sonuçlarına göre 1431 oy kullandığını, 1428 oyun geçerli, 3 oyun geçersiz sayıldığını bildirdi. Yavuz, Erdoğan'ın geçerli 1428 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanlığa seçildiğini duyurdu. Partinin 75 üyeden oluşan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu da aynı oylamayla belirlendi.

 

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşti.  MKYK listesinde Denizli’den eski Milletvekili ve il kadın kolları başkanı Nurcan Dalbudak asil, eski Tavas Belediye Başkanı ve ekonomi bakan yardımcısı Mehmet Karabay yedek olarak listede yer aldı. Eski il Başkanı Necip Filiz ise yedek olarak Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu üyeliğine seçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.