AK Parti Ankara ve İstanbul dahil birçok ilde adayını belirledi...

SİYASET 21.11.2018 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Ankara ve İstanbul dahil birçok ilde adayını belirledi...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Kurtulmuş, "İstanbul Ankara gibi birçok büyükşehirde adayın kim olacağı belli oldu ancak siyasi etik gereği bunu şimdi söylemek doğru olmaz. Ne zaman açıklanacağı genel başkanımızın takdiri." dedi.   TRT Haber'de açıklamalar yapan Kurtulmuş şunları söyledi:   "İSTANBUL VE ANKARA ADAYI BELLİ OLDU"   İstanbul Ankara gibi birçok büyükşehirde adayın kim olacağı belli oldu ancak siyasi etik gereği bunu şimdi söylemek doğru olmaz. Ne zaman açıklanacağı genel başkanımızın takdiri. "YEREL SEÇİMDE İTTİFAKLAR OLABİLİR" İttifak konusuna da değinen Kurtulmuş, "Yerel seçimde çeşitli ittifaklar olabilir" diye konuştu.   AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının Menderes Türel olduğunu duyurdu.     Bu açıklamalarla siyaset kulisleri iyiden iyiye ısınırken gözler Denizli'ye çevrildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için en büyük adayın mevcut başkan Osman Zolan olduğu gelen bilgiler arasında. Ancak resmi açıklama henüz yapılmadı.AK Parti'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın en kısa zamanda açıklanması bekleniyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Kurtulmuş, "İstanbul Ankara gibi birçok büyükşehirde adayın kim olacağı belli oldu ancak siyasi etik gereği bunu şimdi söylemek doğru olmaz. Ne zaman açıklanacağı genel başkanımızın takdiri." dedi.

 

TRT Haber'de açıklamalar yapan Kurtulmuş şunları söyledi:

 

"İSTANBUL VE ANKARA ADAYI BELLİ OLDU"

 

İstanbul Ankara gibi birçok büyükşehirde adayın kim olacağı belli oldu ancak siyasi etik gereği bunu şimdi söylemek doğru olmaz. Ne zaman açıklanacağı genel başkanımızın takdiri.


"YEREL SEÇİMDE İTTİFAKLAR OLABİLİR"

İttifak konusuna da değinen Kurtulmuş, "Yerel seçimde çeşitli ittifaklar olabilir" diye konuştu.

 

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının Menderes Türel olduğunu duyurdu.

 

 

Bu açıklamalarla siyaset kulisleri iyiden iyiye ısınırken gözler Denizli'ye çevrildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için en büyük adayın mevcut başkan Osman Zolan olduğu gelen bilgiler arasında. Ancak resmi açıklama henüz yapılmadı.AK Parti'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın en kısa zamanda açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.