Ak Parti Beyağaç Yönetimi'nden Başkan Zolan'a Ziyaret

DENİZLİ 29.12.2017 - 10:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ak Parti Beyağaç Yönetimi'nden Başkan Zolan'a Ziyaret

AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Mustafa Tekin ve yeni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan AK Parti Beyağaç İlçe Teşkilatını kabul etti. Ziyarete AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Mustafa Tekin, yönetimi ve Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay katıldı. AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Tekin, ziyarette yaptığı konuşmada, Beyağaç ve Denizli için güzel çalışmalar gerçekleştirmek istediklerini belirterek, "Bugüne kadar verdiğiniz destek ve hizmetler için teşekkür ediyoruz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Yeni seçilen ilçe yönetimimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlikte inşallah el ele vererek Beyağaç’a hizmet edeceğiz. Beyağaç ilçemizde de taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz" dedi.   Millete hizmet etmek her şeyin en güzeli   Millete hizmet etmenin her şeyin en güzeli olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Beyağaç’ta bir çok sorunu çözdük, inşallah çözmeye de devam edeceğiz. Hep beraber durmayacağız, koşacağız. Yeni yönetiminiz hayırlı, uğurlu olsun. Başarılar diliyorum" diye konuştu.  

AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Mustafa Tekin ve yeni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan AK Parti Beyağaç İlçe Teşkilatını kabul etti. Ziyarete AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Mustafa Tekin, yönetimi ve Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay katıldı. AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Tekin, ziyarette yaptığı konuşmada, Beyağaç ve Denizli için güzel çalışmalar gerçekleştirmek istediklerini belirterek, "Bugüne kadar verdiğiniz destek ve hizmetler için teşekkür ediyoruz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Yeni seçilen ilçe yönetimimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlikte inşallah el ele vererek Beyağaç’a hizmet edeceğiz. Beyağaç ilçemizde de taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz" dedi.

 

Millete hizmet etmek her şeyin en güzeli

 

Millete hizmet etmenin her şeyin en güzeli olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Beyağaç’ta bir çok sorunu çözdük, inşallah çözmeye de devam edeceğiz. Hep beraber durmayacağız, koşacağız. Yeni yönetiminiz hayırlı, uğurlu olsun. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.