AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı Kan Bağışında bulundu

SİYASET 01.12.2018 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı Kan Bağışında bulundu

Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz  ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren  ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun  ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer Çameli İlçe Otogarında  bulunan Kızılay kan alma bölümüne  gelerek kan bağışında bulundu.   Bir canı kurtarabilmek adına, ihtiyaç duyulan o kanın özellikle tedarik edilmesi adına canla başla yapılan bütün faaliyetleri desteklediklerini ifade eden Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz  “Özellikle kan grupları noktasında insanlarımızın bazı kan gruplarına ihtiyacı vardır. Bu grupların özellikle ön plana çıkması ve bunların da gönüllü olarak sürekli kan merkezlerini ziyaret etmeleri lazım. Yine lösemi hastalarımız için kanın içerisindeki diğer bileşenlere de ihtiyaç oluyor. Gerek trombositler olsun gerek kanla ilgili diğer hücreler olsun, onlarında sağlanması lazım. Bu kapsamda düzenli olarak üç ayda bir verilen kan, hem kan ihtiyacımızın giderilmesi hem de insan sağlığı açısından da daha dinç olması adına da önemli bir değerdir. Biz bu kapsamda bu çalışmalarından dolayı Kızılay’ı kutluyoruz” ifadelerini kullandı.     Gököz  Unutulmamalıdır ki, Kan bağışı kalp krizi ihtimalini 90 azaltır. Bu doğrultuda hem kendi sağlığımız hem de kurtarılmayı bekleyen onca hasta İçin şifa olacak olan bir kanın ne denli önemli olduğunu her daim hatırlayarak kan bağışı yapalım" dedi.

Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz  ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren  ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun  ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer Çameli İlçe Otogarında  bulunan Kızılay kan alma bölümüne  gelerek kan bağışında bulundu.

 

Bir canı kurtarabilmek adına, ihtiyaç duyulan o kanın özellikle tedarik edilmesi adına canla başla yapılan bütün faaliyetleri desteklediklerini ifade eden Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz  “Özellikle kan grupları noktasında insanlarımızın bazı kan gruplarına ihtiyacı vardır. Bu grupların özellikle ön plana çıkması ve bunların da gönüllü olarak sürekli kan merkezlerini ziyaret etmeleri lazım. Yine lösemi hastalarımız için kanın içerisindeki diğer bileşenlere de ihtiyaç oluyor. Gerek trombositler olsun gerek kanla ilgili diğer hücreler olsun, onlarında sağlanması lazım. Bu kapsamda düzenli olarak üç ayda bir verilen kan, hem kan ihtiyacımızın giderilmesi hem de insan sağlığı açısından da daha dinç olması adına da önemli bir değerdir. Biz bu kapsamda bu çalışmalarından dolayı Kızılay’ı kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Gököz  Unutulmamalıdır ki, Kan bağışı kalp krizi ihtimalini 90 azaltır. Bu doğrultuda hem kendi sağlığımız hem de kurtarılmayı bekleyen onca hasta İçin şifa olacak olan bir kanın ne denli önemli olduğunu her daim hatırlayarak kan bağışı yapalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.