AK Parti’de iki merkez ilçe teşkilatından Filiz’e ziyaret

SİYASET 15.02.2018 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Parti’de iki merkez ilçe teşkilatından Filiz’e ziyaret

AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Teşkilatları İl Başkanı Necip Filiz’i AK Parti il binasında ziyaret etti.   AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı yeni yönetimi; İlçe Başkanı Ekrem Başer ile birlikte Denizli İl Başkanı Necip Filiz’i ziyaret etti.   Ziyarette İlçe Başkanı Ekrem Başer, İl Başkanı Necip Filiz ile 2019 seçimlerine ilişkin bilgi ve fikir alışverişinde bulundu. İl Başkanı Necip Filiz’e yeni ilçe yönetimini takdim eden Ekrem Başer;  “Büyük bir onurla yapacağımız ve hizmetkârı olduğumuz davamızı Merkezefendi İlçemizde temsil etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yeni oluşturduğumuz ilçe teşkilatımız ile birlikte daha azimli ve gayretli çalışacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek varsa eksikliklerimiz hemen giderilmesi için çalışmalarda bulunacağız. Kapı kapı gezip partimizin fikirlerini halkımıza aktaracağız. İnşallah partimizin bundan sonraki önemli hedeflerine ulaşma yolunda yine omuz omuza mücadele edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. 2019 ve 2023 çalışmalarımıza şimdiden başladık. Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.   Karşılıklı istişarelerin yapıldığı ve hayırlı olsun dileklerinin iletildiği buluşmada Başkan Necip Filiz; “ Merkezefendi İlçe Başkanımız Ekrem Başer ile Yönetim Kurulu üyelerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum’dedi.   Ziyaretin sonunda AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, üzerinde ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ yazan tabloyu Başkan Filiz’e hediye etti.     SON ZİYARET PAMUKKALE İLÇE TEŞKİLATINDAN   AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’i makamında ziyaret eden Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel; Yeni yönetimini Başkan Filiz’e takdim ettikten sonra yapılan toplantıda Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın şu anki mevcut durumu, hedefleri ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.   İlçe Başkanı Gökbel; " Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele, yan yana beraber Denizli’mize hizmet edeceğiz. Bizler her zaman destekçiniziz, sizlerin yanındayız. İnşallah Denizli’mizde daha güzel günleri hep birlikte inşa ederiz. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum "dedi.   AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Öncelikle başta İlçe Başkanımız Sayın Uğur Gökbel ve yönetimini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak. İnşallah hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde 2019 yılındaki seçimleri de başarılı bir şekilde bitireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız şart. Zaten bunun da olacağını biliyoruz. İnşallah Büyük başarılara hep beraber katkı vereceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Görevinizde başarılı olacağınıza kalpten inanıyorum" ifadelerine yer verdi.   Ziyaretin sonunda AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, üzerinde ‘Maşallah – “Lâ kuvvete illâ billâh”’ yazan tabloyu Başkan Filiz’e hediye etti.  

AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Teşkilatları İl Başkanı Necip Filiz’i AK Parti il binasında ziyaret etti.

 

AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı yeni yönetimi; İlçe Başkanı Ekrem Başer ile birlikte Denizli İl Başkanı Necip Filiz’i ziyaret etti.

 

Ziyarette İlçe Başkanı Ekrem Başer, İl Başkanı Necip Filiz ile 2019 seçimlerine ilişkin bilgi ve fikir alışverişinde bulundu. İl Başkanı Necip Filiz’e yeni ilçe yönetimini takdim eden Ekrem Başer;  “Büyük bir onurla yapacağımız ve hizmetkârı olduğumuz davamızı Merkezefendi İlçemizde temsil etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yeni oluşturduğumuz ilçe teşkilatımız ile birlikte daha azimli ve gayretli çalışacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek varsa eksikliklerimiz hemen giderilmesi için çalışmalarda bulunacağız. Kapı kapı gezip partimizin fikirlerini halkımıza aktaracağız. İnşallah partimizin bundan sonraki önemli hedeflerine ulaşma yolunda yine omuz omuza mücadele edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. 2019 ve 2023 çalışmalarımıza şimdiden başladık. Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 

Karşılıklı istişarelerin yapıldığı ve hayırlı olsun dileklerinin iletildiği buluşmada Başkan Necip Filiz; “ Merkezefendi İlçe Başkanımız Ekrem Başer ile Yönetim Kurulu üyelerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum’dedi.

 

Ziyaretin sonunda AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, üzerinde ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ yazan tabloyu Başkan Filiz’e hediye etti.

 

 

SON ZİYARET PAMUKKALE İLÇE TEŞKİLATINDAN

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’i makamında ziyaret eden Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel; Yeni yönetimini Başkan Filiz’e takdim ettikten sonra yapılan toplantıda Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın şu anki mevcut durumu, hedefleri ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

 

İlçe Başkanı Gökbel; " Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele, yan yana beraber Denizli’mize hizmet edeceğiz. Bizler her zaman destekçiniziz, sizlerin yanındayız. İnşallah Denizli’mizde daha güzel günleri hep birlikte inşa ederiz. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum "dedi.

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Öncelikle başta İlçe Başkanımız Sayın Uğur Gökbel ve yönetimini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak. İnşallah hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde 2019 yılındaki seçimleri de başarılı bir şekilde bitireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız şart. Zaten bunun da olacağını biliyoruz. İnşallah Büyük başarılara hep beraber katkı vereceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Görevinizde başarılı olacağınıza kalpten inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Ziyaretin sonunda AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, üzerinde ‘Maşallah – “Lâ kuvvete illâ billâh”’ yazan tabloyu Başkan Filiz’e hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.