AK Parti’de İl Gençlik Kolları'nın yeni A Takımı belli oldu!

SİYASET 23.04.2018 - 09:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti’de İl Gençlik Kolları'nın yeni A Takımı belli oldu!

Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi dün saat 13.00'da Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda gerçekleşti.  Kongreye tek liste olarak giren Gökhan Akbulut yeni başkan olarak seçildi.   Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda düzenlenen Kongreye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Talha Yıldırım, İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ilçe belediye başkanı ve partililer katıldı.     Gerçekleşen kongrenin ardından mevcut İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim, görevini Gökhan Akbulut'a devretti. Başkan Gökhan Akbulut önceki başkana yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve Elif yazılı tablo hediye etti.   İşte yeni Ak Parti İl Gençlik Kolları'nın Yönetim Kurulu:    

Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi dün saat 13.00'da Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda gerçekleşti.  Kongreye tek liste olarak giren Gökhan Akbulut yeni başkan olarak seçildi.

 

Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda düzenlenen Kongreye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Talha Yıldırım, İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ilçe belediye başkanı ve partililer katıldı.

 

 

Gerçekleşen kongrenin ardından mevcut İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim, görevini Gökhan Akbulut'a devretti. Başkan Gökhan Akbulut önceki başkana yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve Elif yazılı tablo hediye etti.

 

İşte yeni Ak Parti İl Gençlik Kolları'nın Yönetim Kurulu:

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.