AK Parti'de parti ve belediyelerdeki etkinlik ve programlar iptal edildi

SİYASET 28.02.2020 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Parti'de parti ve belediyelerdeki etkinlik ve programlar iptal edildi

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, İdlip’te meydana gelen hain saldırı nedeniyle, Denizli’de bütün parti ve belediye etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu. Hafta sonu gerçekleşecek il kongrelerde iptal edildi.   AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada; “ Türkiye’nin milli güvenliğini sağlamak, Suriye’de insanı bölge oluşturarak göç dalgalarını önlemek ve aynı zamanda ülkemizin bütünlüğüne kastetmiş terör örgütlerine geçit vermemek için İdlib’de görevli askerlerimize yönelik hain saldırıda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, milletimize en kalbi duygularımızla başsağlığı diliyoruz.   İdlib’de meydana gelen bu alçak saldırı nedeniyle AK Parti Genel Merkezimizin kararıyla ilimizdeki bütün parti ve belediye etkinlik ve programlar iptal edilmiştir. Bu karara bugün gerçekleştireceğimiz 28 Şubat Post-Modern Darbesi 23. Yıldönümü ile ilgili basın açıklaması ve hafta sonu gerçekleşecek ilçe kongrelerimiz de dahildir” ifadelerine yer verildi.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, İdlip’te meydana gelen hain saldırı nedeniyle, Denizli’de bütün parti ve belediye etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu. Hafta sonu gerçekleşecek il kongrelerde iptal edildi.

 

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada; “ Türkiye’nin milli güvenliğini sağlamak, Suriye’de insanı bölge oluşturarak göç dalgalarını önlemek ve aynı zamanda ülkemizin bütünlüğüne kastetmiş terör örgütlerine geçit vermemek için İdlib’de görevli askerlerimize yönelik hain saldırıda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, milletimize en kalbi duygularımızla başsağlığı diliyoruz.

 

İdlib’de meydana gelen bu alçak saldırı nedeniyle AK Parti Genel Merkezimizin kararıyla ilimizdeki bütün parti ve belediye etkinlik ve programlar iptal edilmiştir. Bu karara bugün gerçekleştireceğimiz 28 Şubat Post-Modern Darbesi 23. Yıldönümü ile ilgili basın açıklaması ve hafta sonu gerçekleşecek ilçe kongrelerimiz de dahildir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.