AK Parti'de son başvuru tarihi bugün!

SİYASET 12.11.2018 - 11:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti'de son başvuru tarihi bugün!

AK Parti'de geçen hafta başlayan belediye başkan adaylığı başvuruları bugün (12 Kasım 2018) sona eriyor. İl genel ve belediye meclis üyeliklerine adaylık başvuruları ise 3 Aralık'a kadar sürecek. Denizli'de 19 ilçe ve Büyükşehir Belediye başkanlığına yapılan başvurular sürerken, başvuruda bulunanların dosyaları değerlendiriliyor.   AK Parti'de adaylar Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulacak komisyonda belirlenecek. Aday belirleme sürecinde de AK Parti geçmiş seçimlere göre farklı bir yöntem izleyecek. Geçmiş dönemlerde adaylar mülakata alınıyordu. Bu kez dosyalar üzerinden ve parti kurmaylarının hazırladıkları raporlar üzerinden aday belirleme sürecine gidilecek.   Denizli'de mevcut AK partili 16 ilçe ve Büyükşehir belediye başkanlarının görevleri boyunca yaptıkları hizmetler, vatandaşta karşılığı, verdiği vaatlerin ne kadarını gerçekleştirdiği tek tek Genel Merkez tarafından hazırlanan özel dosyalarında yer alacak. Bu sonuçlar il ve ilçe bazında yapılan anketler ve saha çalışmalarıyla birlikte değerlendirilecek.   DENİZLİ'DE BAŞVURULAR SÜRÜYOR! AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda aday adaylığı başvurusunda bulunan adaylar Başkan Necip Filiz ve komisyon üyelerinin görüşmeleri şuanda devam ediyor. Denizli'de AK Parti İl Başkanlığı'na toplam 24 kişinin başvurduğu bugün yapılacak son başvurularla bu sayısının artması bekleniyor. İsimler ve ilçe ilçe aday sayıları gizli tutulurken, başvuruların gece 00.00'a kadar devam edeceği bilgisi alındı.   Adayların isimleri ve sayısı son başvuru alındıktan sonra açıklanacağı belirtildi.

AK Parti'de geçen hafta başlayan belediye başkan adaylığı başvuruları bugün (12 Kasım 2018) sona eriyor. İl genel ve belediye meclis üyeliklerine adaylık başvuruları ise 3 Aralık'a kadar sürecek. Denizli'de 19 ilçe ve Büyükşehir Belediye başkanlığına yapılan başvurular sürerken, başvuruda bulunanların dosyaları değerlendiriliyor.

 

AK Parti'de adaylar Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulacak komisyonda belirlenecek. Aday belirleme sürecinde de AK Parti geçmiş seçimlere göre farklı bir yöntem izleyecek. Geçmiş dönemlerde adaylar mülakata alınıyordu. Bu kez dosyalar üzerinden ve parti kurmaylarının hazırladıkları raporlar üzerinden aday belirleme sürecine gidilecek.

 

Denizli'de mevcut AK partili 16 ilçe ve Büyükşehir belediye başkanlarının görevleri boyunca yaptıkları hizmetler, vatandaşta karşılığı, verdiği vaatlerin ne kadarını gerçekleştirdiği tek tek Genel Merkez tarafından hazırlanan özel dosyalarında yer alacak. Bu sonuçlar il ve ilçe bazında yapılan anketler ve saha çalışmalarıyla birlikte değerlendirilecek.

 

DENİZLİ'DE BAŞVURULAR SÜRÜYOR!

AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda aday adaylığı başvurusunda bulunan adaylar Başkan Necip Filiz ve komisyon üyelerinin görüşmeleri şuanda devam ediyor. Denizli'de AK Parti İl Başkanlığı'na toplam 24 kişinin başvurduğu bugün yapılacak son başvurularla bu sayısının artması bekleniyor. İsimler ve ilçe ilçe aday sayıları gizli tutulurken, başvuruların gece 00.00'a kadar devam edeceği bilgisi alındı.

 

Adayların isimleri ve sayısı son başvuru alındıktan sonra açıklanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.