AK Parti'de Sürpriz Gelişme!

GÜNDEM 24.11.2018 - 08:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti'de Sürpriz Gelişme!

AK Parti'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı çin Nihat Zeybekci'nin adının geçmesi hatta kesin gözüyle bakılmasının ardından, yaşanan sürpriz gelişmeyle bugün açıklanması beklenen İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının açıklanmayacağı iddia edildi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün İstanbul'da yapacağı aday tanıtım toplantısında, İstanbul, İzmir ve Ankara adaylarını açıklamayacağı öğrenildi. Erdoğan'ın 3 ilin adaylarını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor. Dün basına sızan adaylar arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Nihat Zeybekci'nin adının yer alması ile yaşanan sürpriz gelişme ile bugün açıklanmayacağı iddia edildi. Bugün açıklanacak iller arasında bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Osman Zolan olacağı bekleniyor.   3 BÜYÜK İLİN ADAYLARI AÇIKLANMAYACAK Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak programda İstanbul, Ankara ve İzmir'in adaylarını açıklamayacağı bilgisine ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre, Erdoğan'ın 3 büyük ilin adaylarını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.   YILDIRIM İLE İKİ KEZ GÖRÜŞTÜ Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki akşam Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile baş başa görüştü. Bu görüşmenin Cuma günü yapılması planlanıyordu. Ayrıca, Erdoğan ile Yıldırım dün telefonda bir görüşme daha gerçekleştirdi. Binali Yıldırım telefon görüşmesinin ardından İstanbul'dan Ankara'ya gitti.   Kaynak: haberler.com

AK Parti'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı çin Nihat Zeybekci'nin adının geçmesi hatta kesin gözüyle bakılmasının ardından, yaşanan sürpriz gelişmeyle bugün açıklanması beklenen İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının açıklanmayacağı iddia edildi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün İstanbul'da yapacağı aday tanıtım toplantısında, İstanbul, İzmir ve Ankara adaylarını açıklamayacağı öğrenildi. Erdoğan'ın 3 ilin adaylarını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor. Dün basına sızan adaylar arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Nihat Zeybekci'nin adının yer alması ile yaşanan sürpriz gelişme ile bugün açıklanmayacağı iddia edildi. Bugün açıklanacak iller arasında bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Osman Zolan olacağı bekleniyor.

 

3 BÜYÜK İLİN ADAYLARI AÇIKLANMAYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak programda İstanbul, Ankara ve İzmir'in adaylarını açıklamayacağı bilgisine ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre, Erdoğan'ın 3 büyük ilin adaylarını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

 

YILDIRIM İLE İKİ KEZ GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki akşam Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile baş başa görüştü. Bu görüşmenin Cuma günü yapılması planlanıyordu. Ayrıca, Erdoğan ile Yıldırım dün telefonda bir görüşme daha gerçekleştirdi. Binali Yıldırım telefon görüşmesinin ardından İstanbul'dan Ankara'ya gitti.

 

Kaynak: haberler.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.