AK Parti’de Yeni İlçe Başkanları Belli Oldu

SİYASET 21.12.2019 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Parti’de Yeni İlçe Başkanları Belli Oldu

AK Parti Denizli’de 4 ilçe başkanlığından istifa eden başkanların yerine yeni başkanlar merkezi atamalarla belli oldu.   Denizli’de AK Parti Çivril, Bozkurt, Serinhisar ve Güney ilçe başkanlarının istifalarından sonra yerlerini dolduracak başkanlar atandı. AK Parti Denizli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in belirlemesi ile Çivril AK Parti İlçe Başkanlığı’na Halil Ertuğrul, Bozkurt AK Parti İlçe Başkanlığı’na Mustafa Avcı, Serinhisar AK Parti İlçe Başkanlığı’na Cemal Kobaş, Güney AK Parti İlçe Başkanlığı’na ise Süleyman Tombal getirildi.

AK Parti Denizli’de 4 ilçe başkanlığından istifa eden başkanların yerine yeni başkanlar merkezi atamalarla belli oldu.

 

Denizli’de AK Parti Çivril, Bozkurt, Serinhisar ve Güney ilçe başkanlarının istifalarından sonra yerlerini dolduracak başkanlar atandı. AK Parti Denizli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in belirlemesi ile Çivril AK Parti İlçe Başkanlığı’na Halil Ertuğrul, Bozkurt AK Parti İlçe Başkanlığı’na Mustafa Avcı, Serinhisar AK Parti İlçe Başkanlığı’na Cemal Kobaş, Güney AK Parti İlçe Başkanlığı’na ise Süleyman Tombal getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.