AK Parti Denizli'de 3 ilçe başkanı görevden alındı iddiası

SİYASET 21.02.2020 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Parti Denizli'de 3 ilçe başkanı görevden alındı iddiası

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından 3 ilçe başkanının görevden alındığı iddia edildi.   Denizlimuhabir.com’un haberine göre; Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Acıpayam, Çameli ve Honaz ilçe başkanlarını görevden aldı.   AK Parti il başkanlığından görevden alınmalar ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, dün gece Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile aday olmayacağını belirtti. Acıpayam İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı, Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz ve Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu’nun il başkanlığı tarafından görevden alındığı belirtildi.    Honaz İl başkanı Mesut Türkoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aday olmayacağını ve teşekkür kısmında  Recep Tayyip Erdoğan’a Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Honaz eski Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu yer alırken, Ak Parti İl Başkanı  Necip Filiz’e yer vermemesi dikkatlerden kaçmadı.   İşte Mesut Türkoğlu’nun o paylaşımı;   Ak Parti, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde kurulduğu günden bu güne Devletimizin bekası ve Ülkemizin geleceği için elinden gelenin en iyisini yapmış ve yapmaya devam edecektir. Şahsım olarak kurulduğu günden itibaren partimizin her kademesinde görev alarak bu kutlu davanın bir neferi olma Şeref’ine erdim. 09.09.2017 Tarihinde çok kıymetli Ak Parti delegelerinin oylarıyla ilçe başkanı olduğum günden itibaren tüm dava arkadaşlarım ve büyüklerimle birlikte Honaz’ımıza ve Partimize yakışır şekilde, Milletimize hizmet edebilme sevdasıyla gece gündüz demeden, aldığımız bayrağı daha yukarı taşımak için tüm gayretimizle çalıştık. Bu kutlu davanın daha iyi yerlere gelebilmesi, yeni bir heyecan ve daha dinamik bir yönetimin oluşması arzusuyla Mart ayında düzenlenecek kongremizde İlçe Başkanlığına aday olmayacağım. Aldığım bu kararın ilçem, şahsım ve tüm dava arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni ederim. Elbette bu bir ayrılık değildir. Biz bu davaya gönül bağıyla, aşkla, memlekete hizmet etme arzusuyla bağlıyız. Önümüzdeki kongre sürecinde bu kutlu görevi devralacak yeni İlçe Başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında destek olmaya devam edeceğim. Son olarak bu kutlu göreve bizleri layık görerek böylesi bir gururu yaşatan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, her zaman yanımızda olan Denizli Milletvekillerimize, görevim süresince desteklerini ve tecrübelerini şahsımdan esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman ZOLAN’a, Partimizin kurulduğu ilk günden bu yana teşkilatımızın her kademesinde görev almamda emeği olan ve yaptığım tüm görevlerde her türlü desteğini esirgemeyen Abim Sayın Turgut DEVECİOĞLU’na, aynı zamanda tüm dava ve yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İfadelerine yer verdi.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından 3 ilçe başkanının görevden alındığı iddia edildi.

 

Denizlimuhabir.com’un haberine göre; Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Acıpayam, Çameli ve Honaz ilçe başkanlarını görevden aldı.

 

AK Parti il başkanlığından görevden alınmalar ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, dün gece Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile aday olmayacağını belirtti. Acıpayam İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı, Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz ve Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu’nun il başkanlığı tarafından görevden alındığı belirtildi.

 

 Honaz İl başkanı Mesut Türkoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aday olmayacağını ve teşekkür kısmında  Recep Tayyip Erdoğan’a Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Honaz eski Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu yer alırken, Ak Parti İl Başkanı  Necip Filiz’e yer vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

İşte Mesut Türkoğlu’nun o paylaşımı;

 

Ak Parti, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde kurulduğu günden bu güne Devletimizin bekası ve Ülkemizin geleceği için elinden gelenin en iyisini yapmış ve yapmaya devam edecektir. Şahsım olarak kurulduğu günden itibaren partimizin her kademesinde görev alarak bu kutlu davanın bir neferi olma Şeref’ine erdim.


09.09.2017 Tarihinde çok kıymetli Ak Parti delegelerinin oylarıyla ilçe başkanı olduğum günden itibaren tüm dava arkadaşlarım ve büyüklerimle birlikte Honaz’ımıza ve Partimize yakışır şekilde, Milletimize hizmet edebilme sevdasıyla gece gündüz demeden, aldığımız bayrağı daha yukarı taşımak için tüm gayretimizle çalıştık.


Bu kutlu davanın daha iyi yerlere gelebilmesi, yeni bir heyecan ve daha dinamik bir yönetimin oluşması arzusuyla Mart ayında düzenlenecek kongremizde İlçe Başkanlığına aday olmayacağım. Aldığım bu kararın ilçem, şahsım ve tüm dava arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni ederim. Elbette bu bir ayrılık değildir. Biz bu davaya gönül bağıyla, aşkla, memlekete hizmet etme arzusuyla bağlıyız. Önümüzdeki kongre sürecinde bu kutlu görevi devralacak yeni İlçe Başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında destek olmaya devam edeceğim.


Son olarak bu kutlu göreve bizleri layık görerek böylesi bir gururu yaşatan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, her zaman yanımızda olan Denizli Milletvekillerimize, görevim süresince desteklerini ve tecrübelerini şahsımdan esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman ZOLAN’a, Partimizin kurulduğu ilk günden bu yana teşkilatımızın her kademesinde görev almamda emeği olan ve yaptığım tüm görevlerde her türlü desteğini esirgemeyen Abim Sayın Turgut DEVECİOĞLU’na, aynı zamanda tüm dava ve yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.